Kakšno opozorilo za Domna Prevca pa bi ta prvi tening lahko predstavljal, če se ga pa nihče od naših skakalcev ni udeležil? In če tudi bi se ga, pa ne bi že bili v samem vrhu, to še nič ne… ...prikaži več pomeni, kakor sama po sebi ničesar še ne zagotavlja odlična predhodna sezona, tako Domna, kot Nike Prevc, vsekakor pa povečuje njune možnosti za sam vrh. Je pa vsaka olimpijska kolajna uspeh posebne sorte, ne le zlata! Torej raje počakajmo na same tekme in navijajmo 100 na uro prav za vse naše tekmovalce!
V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena… ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu.
E-pošta: (nvidiatechhackers@gmail .com)*
Kakšno opozorilo za Domna Prevca pa bi ta prvi tening lahko predstavljal, če se ga pa nihče od naših skakalcev ni udeležil? In če tudi bi se ga, pa ne bi že bili v samem vrhu, to še nič ne… ...prikaži več pomeni, kakor sama po sebi ničesar še ne zagotavlja odlična predhodna sezona, tako Domna, kot Nike Prevc, vsekakor pa povečuje njune možnosti za sam vrh. Je pa vsaka olimpijska kolajna uspeh posebne sorte, ne le zlata! Torej raje počakajmo na same tekme in navijajmo 100 na uro prav za vse naše tekmovalce!
Oprostite ampak naslov je prav butast. Bolje - nategunski, Štejete klike, a ne?!
V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena… ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. E-pošta: (nvidiatechhackers@gmail .com)*