Svet
108 ogledov

Prvi uspešno prestali zaslišanje, Slovenija čaka četrtek

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Enzgg4 08:04 05.november 2024.

Oranžni bebec bo (če bo zmagal) razfukal US in še EU. Kar naj. Ne eno ne drugo si ne zasluži obstoja v taki obliki, kar imamo sedaj. Oboje je ena velika korumpirana greznica.

• Ender3 09:17 05.november 2024.

👍 se strinjam..Bog ne daj oranžnega bebca..

Enzgg4 10:01 05.november 2024.

Iz istega razloga imava diametralno nasproten interes. Po tvojem je to, da oranžni puši, dobro, po mojem pa slabo. Da pojasnim: oranžni je tak idiot, da bo vse razfukal, kar pa je lahko samo dobro, ker je obstoječe gnilo do ...prikaži več nezavesti. Ohranjanje le-tega ne more biti dobro. To je treba uničiti, če naj nastane nekaj boljšega. To velja tako za US kot za EU. Na začetku bo seveda popolna pizdarija, vendar ko bo tega konec, bo mozno graditi na novo. Brez tega pa ne bo nic. Gnitje še naprej, dokler...

Enzgg4 10:18 05.november 2024.

.. ne bomo pristali v taki diktaturi, da ne bomo mogli niti prdniti. Kot Kitajci. Zahod dejansko rabi novega Hitlerja, da se bo zbudil, pred tem pa bo novi Hitler pač oddelal svoj kos pizdarije. Če uporabim analogijo: odmrli ud ...prikaži več je treba odrezat, da gangrena ne okuži celega telesa, če naj pacient preživi. Predolgo je zahod ždel v svojem udobju, usmradil se je. Smrdljiva gošča (klike) lepo ždi na dnu posode in kvari celotno vsebino (družbo). Treba je to premešati, da ta drek splava na ...

Enzgg4 10:19 05.november 2024.

... povrsje in se ga odstrani. Tako nas uči zgodovina. Zahod je rabil ww1, da so šle stare monarhije v kurac in je nastalo nekaj boljšega. Kar pa je še vedno smrdelo po gnilem. Po ww2 so ugotovili, da tako ...prikaži več ne gre vec in so svet postavili na novo. Poteklo je 80 let, generacija se je zamenjala, lekcija ww2 je pozabljena, spet bo potreben reset. In ta reset button je oranžni. Upam. Če zmaga Kabala, bodo stvari tekle naprej po starem in nas bodo kuhali kot žabe, dokler ne bomo postali Kitajci.

• munja 12:02 05.november 2024.

Enzgg in kakšen vpliv bodo imeli ti tvoji komentarji oz. komentar za izid volitev v ZDA??? Ti je dolgčas pa smetiš po netu ali kaj? Endrek brez možganov se pa hitro priklopi s svojimi nesmisli kot vedno do sedaj.

Enzgg4 12:12 05.november 2024.

Moji komentarji ne bodo imeli nobenega vpliva za izid volitev. Ne v zda ne kjerkoli drugje. Enako kot tudi ne tvoje kurčenje. Jaz imam vsaj mnenje o tem. Ti nimas niti tega. Btw, ocitno je tebi tudi dolgčas, da smetiš ...prikaži več pod mojimi komentarji. Piši si svoje, ali pa STFU.

• munja 13:22 05.november 2024.

Pazi, da se ne boš razpočil od repenčenja. Tudi jaz imam svoje mnenje, pa ga za razliko od tebe, ne bom napisal, ker je že to tvoje špekuliranje in pametovanje vnaprej brez zveze.

Enzgg4 16:24 05.november 2024.

Koga briga, a ga boš napisal ali ne.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.