Avto

Psihologi razkrivajo: preprosta gesta na prehodu za pešce pove o vas več, kot si mislite

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 22:35 21.avgust 2026.

Prehod za pesče je talni prometni znak.na tržaški moraš dostikrat bežat da te tvojo zelno luč za prehod ceste ne povozijo.

• 4krogci 20:07 21.avgust 2026.

malo je takih ki se tko ali drugace zahvalijo...vsi vec ali manj v nekem svojem svetu ali pa bulijo v telefon in niti vejo ne da so na prehodu cez cesto....v stilu sej sm pesec mam prednost bodo ze drugi ...prikaži več pazli na mene da prezivim!

eeee 04:31 22.avgust 2026.

Jaz se na bajku velikokrat, na bajku sem pa prakticno vsak dan. Z roko nakazem gesto. Sem pa že vse zivo doživel. In imam gesto tudi za te primere.

Leon 08:16 22.avgust 2026.

Čas za prehod štiripasovnice 7 SEKUND je norčevanje občinske službe za promet v MARIBORU . Križišče na Partizanski cesti v MB. Osebno sem preveril .

Zala 00:33 22.avgust 2026.

Vedno se zahvalim. Samo v primeru, ko je prehod semaforiziran tega ne storim.

• sandi76 19:36 22.avgust 2026.

Žal je na prehodih vse več gsm zombijev, ki niti ne pogleda levo ali desno, preden stopi na cesto, nato pa se odmeglijo s počasnim korakom čez cesto, kot da je svet njihov !! Sončki permisivne vzgoje na delu !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.