malo je takih ki se tko ali drugace zahvalijo...vsi vec ali manj v nekem svojem svetu ali pa bulijo v telefon in niti vejo ne da so na prehodu cez cesto....v stilu sej sm pesec mam prednost bodo ze drugi… ...prikaži več pazli na mene da prezivim!
Žal je na prehodih vse več gsm zombijev, ki niti ne pogleda levo ali desno, preden stopi na cesto, nato pa se odmeglijo s počasnim korakom čez cesto, kot da je svet njihov !! Sončki permisivne vzgoje na delu !
Prehod za pesče je talni prometni znak.na tržaški moraš dostikrat bežat da te tvojo zelno luč za prehod ceste ne povozijo.
malo je takih ki se tko ali drugace zahvalijo...vsi vec ali manj v nekem svojem svetu ali pa bulijo v telefon in niti vejo ne da so na prehodu cez cesto....v stilu sej sm pesec mam prednost bodo ze drugi… ...prikaži več pazli na mene da prezivim!
Jaz se na bajku velikokrat, na bajku sem pa prakticno vsak dan. Z roko nakazem gesto. Sem pa že vse zivo doživel. In imam gesto tudi za te primere.
Čas za prehod štiripasovnice 7 SEKUND je norčevanje občinske službe za promet v MARIBORU . Križišče na Partizanski cesti v MB. Osebno sem preveril .
Vedno se zahvalim. Samo v primeru, ko je prehod semaforiziran tega ne storim.
Žal je na prehodih vse več gsm zombijev, ki niti ne pogleda levo ali desno, preden stopi na cesto, nato pa se odmeglijo s počasnim korakom čez cesto, kot da je svet njihov !! Sončki permisivne vzgoje na delu !