Zdravje /zdravje/aktualno
1884 ogledov

Kaj bomo od novega zakona imeli državljani?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:57 29.november 2025.

Še enkrat. Od klinične psihologinje, ki sem jo v preteklosti potreboval, sem dobil nič. Grozno zanič je bila.

• usagichan 21:06 29.november 2025.

Največkrat ne prideš sploh do obravnave. Sicer bi pa zdravniki sabotirali vse, kar predlaga vlada, ker še vedno stavkajo za še višje plače. Čisto maščevanje državljanom.

• jakec1575 00:47 30.november 2025.

od tega zakona pacienti ne bodo dobili nic. bog ne daj, da bodo “psihoterapevti” vdrli na sekundarno in terciarno stopnjo. nimajo znanj in usposobljenosti. ta zakon predvsem resuje slabo zaposljive. sedaj se bodo zaredili v zzzs, od njihovih svetovanj pa ...prikaži več bodo stranke dobile lazen obcutek delovanja svetovanja. “empaticno” kimanje in “druzenje” s strankami ni terapija. terapija je globok postopek, merljiv, poln testov, z diagnozo, postopkom.

• Naklonsky 11:05 29.november 2025.

Vlada ne potrebuje kritje psihoterapevtov s strani ZZZS, imajo dovolj visoke plače da si jo krijejo sami! Sicer je pa najboljša psihoterapija malo več dela, zlasti še kakšnega fizičnega in manj ukvarjanja s politiko - pa bo!

NickMason 21:03 29.november 2025.

Če bi vlada delala po izgledu sebe,bi bilo vse bolje kot je,si pa sami lahko plačajo ,kar si mi ne moremo eh.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.