Grozljivo kaka sovražnost komentatorjev do psov. Upam, da ste sami vsaj pol toliko čisti kot psi in vaši otroci in vnuki vsaj pol toliko vzgojeni. In še to, če boste mogoče kdaj v težavah potrebovali reševalnega ali terapevtskega psa, se… ...prikaži več spomnite svoje oholosti. No, zdaj pa le udarite po meni s svojimi neskončnimi egi!
Bog ne daj, da pasjelubcu in lastniku poveš, da se v jezeru pes ne sme kopati. Dobiš same zmerljivke!
žalostno, da pasji sužnji sovražijo ljudi !
Pravilno, povsod bi morali prepovedati psom.
Parkirni režim se mi zdi v redu. 18eur za letno karto je realna cena, zoki hoče zanjo 100eur, kar je pa popolnoma nesprejemljivo.
Grozljivo kaka sovražnost komentatorjev do psov. Upam, da ste sami vsaj pol toliko čisti kot psi in vaši otroci in vnuki vsaj pol toliko vzgojeni. In še to, če boste mogoče kdaj v težavah potrebovali reševalnega ali terapevtskega psa, se… ...prikaži več spomnite svoje oholosti. No, zdaj pa le udarite po meni s svojimi neskončnimi egi!
Bravo ! Končno bodo naši vnuki lahko varno plavali po vodi in se igrali na pesku brez dlak, urina in pasjega dreka !