Ukrajincem pač ni treba pošiljati povratnih daril svojim zaveznikom. Ker so ti zavezniki kar sami prišli po darila, še več, kar sami so si jih tudi izbrali.
Dobra menjava. Rusi njim leva in dva medveda, Severni Korejci njim 10.000 vojakov. Upam, da jim bodo Rusi vsaj plačali krste, ko bodo Severne Korejce pošiljali domov.
Miško.. ti pa zgleda, da si še vedno par let zadaj z novicami. S.Korejci že dolgo niso več lačni, ker Rusi niti Kitajci več ne spoštujejo ameriških sankcij in lepo trgujejo s S.Korejo.
Ukrajincem pač ni treba pošiljati povratnih daril svojim zaveznikom. Ker so ti zavezniki kar sami prišli po darila, še več, kar sami so si jih tudi izbrali.
Oni bodo v zahvalo dobili sužnje. Kolikor jih bo sploh še ostalo.
V roku pol leta nacistov ukrajinskih ne bo več, tako, kot tudi ukrajine ne!!!
Debelinko je verjetno v zameno pričakoval kakšna letala, drone ali drugo vojaško opremo.... :)
Bravo!
ŠE TEBE BI LOHK POSLAL V SEVERNO KOREJO IN OSTALE RUSOFILE MI TUKAJ NE RABIMO NACISTE KOT STE VI VIA !!!
Spet ti glista... Zakaj nisem presenečen.. ha..ha..ha.. Lepo se ti gor vsedi in se suči. 🖕
Lahko bi poslal kakšno zgovorno papigo!
Dobra menjava. Rusi njim leva in dva medveda, Severni Korejci njim 10.000 vojakov. Upam, da jim bodo Rusi vsaj plačali krste, ko bodo Severne Korejce pošiljali domov.
Se mi pa res smilijo tele živali. V Rusiji so stradale, sedaj pa jih čaka smrt zaradi glada! Če bo sreča, jih bodo pojedli…
Pazi to- Amerika bo Ukrajini poslala pehotne mine, ki so po mednarodni konvenciji prepovedane, oz. je prepovedana tudi izdelava in posedovanje le-teh.
Saj jih bodo doma posadili. Njihova zemlja, njihova pravila!
ko so rusi metali fosfor nad ukraince ----te to ni motilo golazen ruska
GARTNER 54 GVIŠNO SI ŽIVEL V SEVERNI KOREJI IN VEŠ DA NISO LAČNI HAHA MAJKA MOJA KDO TE JE RODILA
lacnim korejcem posilja eksoticne zivali razumi kdor more
Miško.. ti pa zgleda, da si še vedno par let zadaj z novicami. S.Korejci že dolgo niso več lačni, ker Rusi niti Kitajci več ne spoštujejo ameriških sankcij in lepo trgujejo s S.Korejo.
trgujejo trgujejo narod pa se vedno pase travo
Pojdi tam, pa poslikaj ta med inmleko! Ajde,da vidimo!