Svet
8304 ogledov

Putin predlagal kraj in datum, tako se je odzval Zelenski

Komentarjev 90
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Nevica 10:18 12.maj 2025.

Zanimivo, kako rusofilski troli spet nabijajo umetne glasove v bran Putinu. Ljudje, morate vedeti, da gre za goljufijo in delovanje ruske propagande, ki na tak način napada medije. to je njihov način delovanja. Eden od načinov! Tudi levičarji imajo plačance, ...prikaži več ki stalno delujejo kot politični zdraharji na forumih. So bili prijavljeni policiji na drugih medijih.

• Idioti 11:35 12.maj 2025.

Marš prasica Janševa , boš ti etiketirala ljudi , ki imajo več pameti od tebe ! Jaz sem Ruski vohun , Ruska 5. kolona in bom šel v hosto , če bo samo en metek NATA šel na Rusko stran ...prikaži več , pa nisem ne Rusofil ne kaj drugega. Sem samo SLOVAN in to je popolnoma dovolj za normalnio razmišljanje o tej zadevi ! Ti si pa izdajalka , scvojega rodu in Prešerna !

• Nevica 10:16 12.maj 2025.

Potem ko je EVROPA postavila pogoj za PREMIRJE, je spet Putin tisti, ki postavlja pogoje, ignorira poredlog in prestavlja datum Pogajanja - kar ni premirje v bodočnost. Na dan, ko je Evropa rekla, da bodo Putina doletele nove sankcije - ...prikaži več- (tudi tiste, ki z njim trgujejo), če ne bo premirja - GA MORAJO TUDI DOLETETI, sicer EU ni sposobna pogajanja. Putin ne sme voditi ničesar. On mora ubogati! Ker je agresor in mu bodo sodili! Sodišče je že ustanovljeno.

• Idioti 11:49 12.maj 2025.

Če bo kdo koga sodil , bomo sodili mi tebe , se bo že kaj našlo , ko nam pridejo bratje na obisk . IP računalnika in uporabnika , je tisti , ki ostane , ni treba nobenega prijavljat policiji ...prikaži več . Pa ne jokat , ko boš bežala čez Karavanke ! Vprašaj kakšnega v Arđentino , kako je bilo VESELO , ko so jim smreke zakrile pogled nazaj , na rodovino !

rajko55 11:53 11.maj 2025.

Edina kreatura, ki bolj laže od robertine.... Kar je zares redkost

• Ender3 15:13 11.maj 2025.

Razum pisočih janševih kletnih ministrantov je tudi precej redek..

rajko55 16:44 11.maj 2025.

Ender....mamin zapohan masturbator.... mršš

• Plavi-mil 08:00 11.maj 2025.

Prasec morilski, umakne naj se iz Ukrajine, ne pa da postavlja pogoje.

Syn 08:27 11.maj 2025.

Ne seri revež, če nimaš treh čistih!

• Ender3 15:09 11.maj 2025.

Sedaj pa v imenu @jernej65 že vsi kletni ministranti govorijo o morilcu Putinu..

• Idioti 11:39 12.maj 2025.

Jernejček si je kar naenkrat naredil 5 NIKOV , ki jih pa v svoji poblazneli betici ne zna obvladati . Jernej ni sposoben biti niti dvojna osebnost , kaj šele petorna , samo on tega ne ve . Zato mu ...prikaži več mi želimo pomagati in mu priporočamo že dolgo časa , da gre na zdravljenje bolezni , ki ne boli !

• Jernej65 08:44 11.maj 2025.

Morilski Putler bi se pogajal, če Ukrajina pristane na nešteto njegovih pogojev, ali drugače povedano kapitulira. In o čem bi se morilski Putlet sploh pogajal?

• timja 10:47 11.maj 2025.

ti sploh veš kaj je jedro spora ali vodilo zahoda.....ker to tvojo nabijanje je....

• Jernej65 13:37 11.maj 2025.

timja, tu ni spora, tu je agresija morilskega Putlerja in njegovo hlepenje po Veliki Rusiji.

• Ender3 15:11 11.maj 2025.

Jernej65 preveč pravljic iz noriškega kraljestva bereš.

• Perkl 16:29 11.maj 2025.

Baba jaga je pič dim proti jerneju...tale obvlada vse v nulo ,po domače je pavliha iz pratike

• Jernej65 17:15 11.maj 2025.

No rusofilčka, kaj od mojega pisanja ne drži. Ko postvim to vprašanje, vsi rusofilski Troli obmolknejo, ker ostanejo brez argumentov, saj znajo samo nabijati.

Slayer 19:36 11.maj 2025.

IQ20 je na nivoju 5. letnega otroka!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.