Vsak normalen človek prepozna besede - naši ljudje, na zgodovinskem ozemlju....podobno kot vse diktature - mi, moje, naše..🤮
Mater milo, če se zamislim, da so nekateri naši kvazi osamosvojitelji sami želeli uspostaviti diktaturo..
Še dobro, da Slovenija ni napadala, temveč je bila napadena, od vemo koga in komu danes ploskajo napadalci.
Putler je res debilčina posebne klase
A poljublja prst s katerim si je prej vrtal po zadnjiku?
Toma ah, daj no to je, sektaški pozdrav..
Aja, pozabil sem, da si mu ti in tebi podobni pred tem cel dan lizali anus tako, da je prst povsem čist!
Debil še posebej prizadete sorte!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Vsak normalen človek prepozna besede - naši ljudje, na zgodovinskem ozemlju....podobno kot vse diktature - mi, moje, naše..🤮
Mater milo, če se zamislim, da so nekateri naši kvazi osamosvojitelji sami želeli uspostaviti diktaturo..
Še dobro, da Slovenija ni napadala, temveč je bila napadena, od vemo koga in komu danes ploskajo napadalci.
Putler je res debilčina posebne klase
A poljublja prst s katerim si je prej vrtal po zadnjiku?
Toma ah, daj no to je, sektaški pozdrav..
Aja, pozabil sem, da si mu ti in tebi podobni pred tem cel dan lizali anus tako, da je prst povsem čist!
Debil še posebej prizadete sorte!