Ima Putin prav. Vsi ti zahodnjaški ritolizniki si jih zgleda res prosijo da jih obišče kakšen Orešnik ali Kinzhal. Potem pa bo spet grdi Putin kriv ko bodo jokali.
EU se bori za demokracijo in svobodno, neodvisno novinarstvo, zato je prepovedal RT in Sputnik. Resnica je tisto, kar vi v EU rečete da je. Merz, Macron, Kallas in ostali cepci so z sankcijami spravili Evropo na rob prepada, UVL… ...prikaži več pa pravi, da je treba stopiti korak naprej.
nima kaj ukazat kaj mi lahko delamo v ukraini........ukraina je europi in pika.......naj se rusi speljejo nazaj svojo vukojebino s srbi vred.......tudi srbe nočemo v europi!
Či bi imel vsej en eu poslanec ali presednik 5%, take karizme bi bilo mnogo drugače. Imamo pa same pudle.
pudel je tvoj fotr k ti je naredu!
Hitler je imel enako karizmo.
Ima Putin prav. Vsi ti zahodnjaški ritolizniki si jih zgleda res prosijo da jih obišče kakšen Orešnik ali Kinzhal. Potem pa bo spet grdi Putin kriv ko bodo jokali.
da bi tebe na glavo priletela oreh bi mi bli vsi veseli!
slavauk22 ,zate je ena fajn pesem ,Kako je lepo biti glup
Syn in NickMason; Najbolj mi je všeč dejstvo, da bosta lahko novembra le še opazovalca volitev.
EU se bori za demokracijo in svobodno, neodvisno novinarstvo, zato je prepovedal RT in Sputnik. Resnica je tisto, kar vi v EU rečete da je. Merz, Macron, Kallas in ostali cepci so z sankcijami spravili Evropo na rob prepada, UVL… ...prikaži več pa pravi, da je treba stopiti korak naprej.
Je na vhodu kaj novega?
Pardon, vzhodu. Koliko pride kvadrat zasedenega ozemlja?
Humus iz trideset Rusov.
Oh ja, evropski državlani že razumemo - samo sam Putin pa gotovo NOČE razumeti!
Morilski Putler že žuga in napada Evropo od kar je vzpostavil diktaturo v Rusiji, če ne bo plesala tako kot ta morilec žvižga. Nič novega.
nima kaj ukazat kaj mi lahko delamo v ukraini........ukraina je europi in pika.......naj se rusi speljejo nazaj svojo vukojebino s srbi vred.......tudi srbe nočemo v europi!
Se pravi nočemo Stevota u parlamentu.Putin naj bo pa čimprej hin,kurbin sin.
Putin tvojega predhodnika je pobral alkohol tebe bo pa pohlep.