Že zelo dolgo, dolgo se poznava, ko si kot mulc lovil pičke, si bil baraba, mona, pizda in ti pofukl bi se rad pogovoril z Matejo, te ni sram, p. ti materina pohabljenec
Daj Tona ne blefiraj, vsi vedo, da zaklenjena vrata skoraj niso bila zadosti, ko si hotel pijan "trenirat" Matejo...Bodi raje tiho na stara leta in ji reci hvala...
Niti toliko spodobnosti ne premore, da je ne bi še enkrat vpletal in vlačil po knjigah in medijih. Še vedno ji ne prizna človeškosti, samo na svoje neudobje gleda. Nespodobna ponudba.
Kaj bos revcek se naredil, ker se knjiga ne prodaja!? Svojo lastno smrdljivo zgodovino si zacel mesati, namesto, da bi se od sramu skril nekam k tvojimi tovarisi, mogoce kar k sefu v Murgle!???
ne v Murgle, bo moral kar na Trstenjakovo...je obračalec po vetru...univerzijado je ognojek hudičev hotel speljati s Kanglo v MB in si prisvojiti kar nekaj blokov in nepremičnin, ki bi ostale....govno in qrba od človeka...da o Mateji, kar ji je… ...prikaži več storil niti ne debatiramo....prstke ma vedno obrnjene k...
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Že zelo dolgo, dolgo se poznava, ko si kot mulc lovil pičke, si bil baraba, mona, pizda in ti pofukl bi se rad pogovoril z Matejo, te ni sram, p. ti materina pohabljenec
Daj Tona ne blefiraj, vsi vedo, da zaklenjena vrata skoraj niso bila zadosti, ko si hotel pijan "trenirat" Matejo...Bodi raje tiho na stara leta in ji reci hvala...
x2
Zraven sta bila in nista nič odreagirala? Sram vaju bodi.
Kdo pravi da nisem odreagiral...še enkrat sem zavrtel ključ od znotraj ;)..
Niti toliko spodobnosti ne premore, da je ne bi še enkrat vpletal in vlačil po knjigah in medijih. Še vedno ji ne prizna človeškosti, samo na svoje neudobje gleda. Nespodobna ponudba.
Kaj bos revcek se naredil, ker se knjiga ne prodaja!? Svojo lastno smrdljivo zgodovino si zacel mesati, namesto, da bi se od sramu skril nekam k tvojimi tovarisi, mogoce kar k sefu v Murgle!???
ne v Murgle, bo moral kar na Trstenjakovo...je obračalec po vetru...univerzijado je ognojek hudičev hotel speljati s Kanglo v MB in si prisvojiti kar nekaj blokov in nepremičnin, ki bi ostale....govno in qrba od človeka...da o Mateji, kar ji je… ...prikaži več storil niti ne debatiramo....prstke ma vedno obrnjene k...
Herkul, mogoce imas v napumpanih miskah, v glavi ni opaziti velikosti.
A ni blo 30let zadost cajt. Daj ji sedaj mir...
Bližajo vse volitve in Vogrinec nabira točke za svojega favorita ! Podobno kot razni pevci ,ki čakajo na postaji že 30 let.
Ni treba da preko medijev govori da bi se rad pogovoril.. če bi se res rad pogovoril na jo pokliče. Itak ji je pa uničil kariero. Pohotnez.
Rad je imel vedno pozornost, na žulje drugih
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Čveki si uničil življenje. Odnehaj.
Vsa čast za smučarijo. Zasebne stvari pusti vpandorini skrinji da ne pokvari dobrega vtisa
pri njem ni časti....poznano v SLO