Letna inflacija? Bolj mesečna. Vprašanje, kaj kupuješ. In kje. Plebs pa še kar ploska svoji volilni modrosti in posledično tej levi in t.i. desni kamarili, ki je samo še dokončala samodestruktivno voljo ljudstva. Inflacija pride kar sama od sebe, prav… ...prikaži večav tako vojne, kajne. Z Marsa. In mi, volilci, tu ne moremo nič, pa čeprav smo ravno mi podelili pooblastila vsem tem piromanom.
Ploskamo jim. Zato, to delajo vsi in ker kar tekmujejo, kdo bo svojo odgovornost izrazil glasneje - s ploskanjem seveda
Kakšen vpliv ima politika na inflacijo razen, da se administrativno zamrzne tisto kar sicer določa trg v smislu ponudbe in povpraševanja. Ko se cene odmrznejo pa, cene nekontrolirano podivjajo..
Špekulanti še vedno mastno služijo!
Res je, večina inflacije temelji na špekulaciji in kartelnem dogovarjanju..
Letna inflacija? Bolj mesečna. Vprašanje, kaj kupuješ. In kje. Plebs pa še kar ploska svoji volilni modrosti in posledično tej levi in t.i. desni kamarili, ki je samo še dokončala samodestruktivno voljo ljudstva. Inflacija pride kar sama od sebe, prav… ...prikaži večav tako vojne, kajne. Z Marsa. In mi, volilci, tu ne moremo nič, pa čeprav smo ravno mi podelili pooblastila vsem tem piromanom. Ploskamo jim. Zato, to delajo vsi in ker kar tekmujejo, kdo bo svojo odgovornost izrazil glasneje - s ploskanjem seveda
Kakšen vpliv ima politika na inflacijo razen, da se administrativno zamrzne tisto kar sicer določa trg v smislu ponudbe in povpraševanja. Ko se cene odmrznejo pa, cene nekontrolirano podivjajo..
Jao, glupi ender, kdo je tebe delal….
Naslov bi moral biti: Rast plač se je od decembra 2004 ustavila.