Slovenija

Ravnatelj ljubljanske gimnazije uredil službo svoji sorodnici

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bandit 10:38 10.marec 2026.

Ja pa to je normalno, v vsaki SLO OŠ si ravnatelj postavi ožje sorodstvo od vrha do hišnika.

• Grunf 11:55 10.marec 2026.

Ni jasno čemu tak cirkus zaradi tega. V kateri javni ustanovi in državnem podjetju je drugače. Bilo bi kvečjemu presenečenje in vredno objave, če bi ravnal drugače.

metod7 11:39 10.marec 2026.

Giljotine pa si vseeno ne zasluži...

• atamama 13:23 10.marec 2026.

Hahaha, kaj se tuj repenčimo. Ta gospa vsaj govori slovensko. Koliko učiteljev je, ki naj bi govorili slovensko, govorijo pa spakedranščino? ''Kao znate vaš sin je dober ali možda izboljša naj malo pisi pa bo lahko petica...'' Pa ne si ...prikaži več mislite da je to dolgo nazaj. To šolsko leto. Minister za šolstvo obveščen, pa je samo ''nestrpnost'' staršev poudaril v odgovoru.

• grjmutqmkpcswlcafoxfavaj 14:22 10.marec 2026.

Tocno na tej gimnaziji fiziko uci zenska iz Srbije, ki bolj za silo govori slovensko. Pa vsaj mi ne delamo cirkusa okoli tega. Zenska se trudi, kolikor pac lahko, je pa zal taksna realnost na nasih šolah. Uciteljskega kadra krepko ...prikaži več primanjkuje. Glede članka: uciteljica za GEO je zahtevna, vendar korektna. Ni njena krivda, če je kurikulum za GEO na gimnazijah tako zahteven kot je.

malonaokoli 14:26 10.marec 2026.

Pa kaj je z vami narobe. Pa komu boš pomagal, če ne svojemu sorodniku, znancu, prijatelju, sosedu Slovencu ! Če ima ustrezno izobrazbo ne vidim problema. Tudi jaz sem marsikateri punci pomagala do službe v Švici. Pomagala sem ji pri ...prikaži več dokumentih in na delovnem mestu. Za dobro delovno silo (med.sestre) ki jo pripelješ v Švici, si celo nagrajen z 2.000 CHf.

Leon 13:41 10.marec 2026.

V Deželi z milijon in nekaj Slovencev smo si vsi v žlahti .

• @waltichorak 15:14 10.marec 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• matermila 13:10 10.marec 2026.

So namerno pozabili zapisat, da je član SSvobode?

• maček 11:34 10.marec 2026.

Odpoved tqkoj.

• pravičnik77 11:59 10.marec 2026.

A protislovenec Golob jo je že dal? verjetno je ni, MI MU JO BOMO DALI!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.