Avto /avto/dosje-avto

Razbijamo mite: kdaj boste zaradi nameščene kljuke plačali kazen?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:24 28.maj 2026.

Kljuka prav pride, če ti kdo preblizu za ritjo parkira

karjola 06:24 28.maj 2026.

Kljuka je zakon. Z njo vlečeš prikolico, onemu ki ti vozi za ritjo daš vedeti da bo nastradal če ti prileti, in nikoli ne parkiraš do zida

• Smetfor 08:26 28.maj 2026.

15 sekund dela. Je pa problem ko ravno te klukarji pogosto ne znajo pravilno parkirat...

Suli 11:08 28.maj 2026.

Vsaka stvar, ki dodatno štrli iz vozila lahko povzroči veliko večjo škodo na drugem vozilu 🥺 S tem pa je tudi zmanjšana varnost udeležencev v prometni nesreči 🤕 Zaradi tiste minute, ki jo potrebuješ, da snameš vlečno kljuko, ko jo ...prikaži več ne rabiš povečuješ tveganje za poškodbo drugih udeležencev v prometu 🙄 To pa ni več lenoba ampak brezbrižni egoizem 🤐

• lily2 18:11 28.maj 2026.

Jaz uporabljam kljuko vsaj 2x na teden, sem zato len ker je ne dam dol, pa še to, če jo imam gor se pol vozijo malo bolj vzadaj, če se pa zaletite vzadaj, pa ni moj problem,je tvoj prekratka varnostna razdalja...

• maček 20:51 28.maj 2026.

Še nisem slišal,da je kdozaradi tega plačal kazen

• brane067 13:48 28.maj 2026.

Kljuka nič ne moti senzorjev, je pa odvračalna tistim, ki vozijo na mojem" audpuhu".

• bandit 15:21 28.maj 2026.

Če jo dlje časa ne odstraniš, več let imaš problem ko jo moraš snet, vse zarusta.

peter4 11:52 01.junij 2026.

Ob neuporabi na limuzini vedno snemam kljuko, sicer le ta pač kazi izgled. Zato sem tudi plačal več in vgradil snemljivo in skrita vgradnja konektorja. Tistim, ki se jim pa ne da pripogniti, pa priporočam nihajno na gumb. Na ostalih ...prikaži več tipih vozil (SUV, karavan), mene praviloma kljuka ne moti, saj pač lastnik da vedet da avto uporablja in ga nima le za šminkerijo. Črn traktor je pač črn traktor - HEC! ;)

• sandi76 19:52 28.maj 2026.

Ne se limat na rit avta pred seboj pa ne bo problem kljuka.

• Pepe007 08:07 28.maj 2026.

Kljuka moti parkirne senzorje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.