Oba spadata med bogate ljudi in ne more predstavljati mojih interesov. Zakaj imamo v Slo na eni strani bogataše in na drugi strani toliko revnih, ki se komaj prebijajo iz meseca v mesec??
hm jest sem tud imel delnice... NKMB, NFD, pa še in še, sam ne vem kje so zdej..varčevanja v pokojnine, sem imel vložke v sklade, uf donosi.. 0,01% verjetno so tisti direktorji vse pobral, če pomisliš da vsako leto vzamejo… ...prikaži več 3 % glavnice, ne donosa in potem se sprašujem kako nekaterim rata nekje zaslužit z delnicami, vlaganji ... ljudje pa smo vse certifikatske delnice morali odpisat. prodat po ponujenih cenah, od merkatorja do leka preko heliosa..in kje so tisti branilnici pravic,no kje Nataša ?
No tukaj pa jaz verjamem Novi 24 in članku, ker se je o uničevanjih in črpanju podjetij itak veliko pisalo in je to splosno znano.
https://nova24tv.si/slovenija/politika/o-je-pripadnica-starih-levih-privatizerjev-primerna-kandidatka-za-predsednico/
Ne verjamem ji ničesar, Koliko odškodnine je dobila od RTV? Na banki ima premalo prihrankov. Veliko več imata v davčnih oazah?
Oba spadata med bogate ljudi in ne more predstavljati mojih interesov. Zakaj imamo v Slo na eni strani bogataše in na drugi strani toliko revnih, ki se komaj prebijajo iz meseca v mesec??
Kako visoki so deleži, maksimalni, tako kot njena nadutost, pred malim človekom, tako kot bivšia, Turk in Kučan
Kolko pa imata potomcev( če imata) s katerimi uživajo v "nakradenem" bogastvu ? Komu bosta zapustila.. 3-4 kolenu
hm jest sem tud imel delnice... NKMB, NFD, pa še in še, sam ne vem kje so zdej..varčevanja v pokojnine, sem imel vložke v sklade, uf donosi.. 0,01% verjetno so tisti direktorji vse pobral, če pomisliš da vsako leto vzamejo… ...prikaži več 3 % glavnice, ne donosa in potem se sprašujem kako nekaterim rata nekje zaslužit z delnicami, vlaganji ... ljudje pa smo vse certifikatske delnice morali odpisat. prodat po ponujenih cenah, od merkatorja do leka preko heliosa..in kje so tisti branilnici pravic,no kje Nataša ?
Preveč. Glede na bilanco vložene in pridobljene energije.
Sirota Jerica, le kdo bi ji verjel in vam MSM presstituti, kateri ne znate preverjati.
No tukaj pa jaz verjamem Novi 24 in članku, ker se je o uničevanjih in črpanju podjetij itak veliko pisalo in je to splosno znano. https://nova24tv.si/slovenija/politika/o-je-pripadnica-starih-levih-privatizerjev-primerna-kandidatka-za-predsednico/
Če se v vseh člankih možnih omenja davčne oaze bo nekaj na tem . Dovolj imamo že teh kandidatov in tajkunov. Zelo zelo ste nas razočarali!!!!
Kdaj bodo ostali kandidati sledili Nataši Pirc ? Janša ne more kandidirati ,ker premore borih 280.000 € vsega družinskega premoženja !
In kako visoki so ti deleži v podjetjih? Zanimivo…
Takšnih ljudi ki bi si lastili pravice telesa drugih ljudi zame ne obstajajo več. V mislih imam njen odvzem pravic do necepljenja