Šport /sport/nogomet
4282 ogledov

"Razmišljal sem o tem, da imam vsega dovolj"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolfenstein 09:40 06.junij 2022.

    Čemu takšno razočaranje kot, da smo Nemčija. Včerajšnja tekma je naša realnost, vse kar je boljše, so trenutni prebliski. Že to, da pol Slovenije za včerajšnjo tekmo sploh ni vedelo, ker je ne zanima, pove vse. Selektor ne bo naučil ...prikaži več stare osle nogometnih prvin kot so ustavljanje žoge, podaje, gibanje brez žoge. To je zajebal nekdo veliko prej v mladinskih pogonih. Ni vsega kriv Kek. Tudi, če bi naše vodil Guardiola, ne bi bilo nič drugače. Že kvaliteta DP, ki je ni, pove vse o reprezentanci.

    • timja 10:19 06.junij 2022.

      vse ti tudi pove ignoranca javne RTV do našega nogometa....to je vseeno šport št.1 na svetu mi pa v tem terminu kažemo Trigrad na prvem-uau mojstrovina, ki bi se jo dalo predvajati prej ali kasneje, na drugem pa arena kuharjev ...prikaži več novi uau!!!! super in če nimaš sk kanalov lahko gledaš le zvezde!!!

  • rd2dmk2 09:07 06.junij 2022.

    jest tud imam vsega dovolj, je čas da v SLO razpustimo nogometno zvezo. kdor želi igrat nogomet naj organizira občinsko ligo. pa pika. razni banana mojstri vlačijo neke tipe sem in tja da se vlečejo provizije od prodaje igralcev, kot ...prikaži več pri bananah. igra pa sploh ni pomembna. če bi na igrišče spustil ducat kužkov, ki bijim dali žogo, bio bilo bolj zanimivo gledat, kako bi se ti podili zanjo, kot pa profesionalci. in za to dobijo 100k na leto. in od kje denar. sponzorji. plačajte raje delavce.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.