ARSO oziroma vsi javno plačani birokrati tam ali na HMZS nimajo pojma o napovedovanju. Napovedovali so neko hladno fronto, verjetno njim v butalastih glavah. Tudi prejšnji vikend so napovedovali posamezne nevihte, predvsem na severu, no končno, po treh mesecih ekstremne… ...prikaži več suše, je nekaj kapelj iz ploh padlo na JZ, na severu pa nič.
Acu Weather v ZDA je že pred začetkom leta za to obdobje zelo natančno napovedal tudi za Slovenijo napovedal to sušno obdobje.
Pri nas pa še kar z nekim balonom HA, HA
Ja, Očitno so bili spet Primorci spet poredni, da jim Bog ni naklonil Boljšega vremena z dežjem. Žal očitno še naprej ostajajo pokvarjeni, čeprav po drugi strani spet niso tako slabi, ...
jest pogledam radarsko sliko, da vidim kje so padavine, napovedi so pa tako, tako, najbolj točne so včerajšnje, počakaš en dan, pa je vse točno ... no, to vsak zna, brez miliijonskega super kompa
eminenca. prava eminenca si med nabijači, vidiš pa samo do kletnega okna. Misliš, da ti hud hardware kaj koristi brez dobrega softweara in izobraženega, iskušenega strokovnjaka.
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži večma 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ...
Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> www.ordcash.com
Napovedovanja vremena za Slovenijo je zaradi terena zelo zahtevno, ki jih računalniški modeli težko zajamejo.
ARSO oziroma vsi javno plačani birokrati tam ali na HMZS nimajo pojma o napovedovanju. Napovedovali so neko hladno fronto, verjetno njim v butalastih glavah. Tudi prejšnji vikend so napovedovali posamezne nevihte, predvsem na severu, no končno, po treh mesecih ekstremne… ...prikaži več suše, je nekaj kapelj iz ploh padlo na JZ, na severu pa nič. Acu Weather v ZDA je že pred začetkom leta za to obdobje zelo natančno napovedal tudi za Slovenijo napovedal to sušno obdobje. Pri nas pa še kar z nekim balonom HA, HA
Daj radovednica, pa pojdi ti napovedovat vreme, ko si tako pametna.
Ja, Očitno so bili spet Primorci spet poredni, da jim Bog ni naklonil Boljšega vremena z dežjem. Žal očitno še naprej ostajajo pokvarjeni, čeprav po drugi strani spet niso tako slabi, ...
arso ne zmore vremenske napovedi niti za en dan ali pa vsaj za 12 ur naprej ... pa take velike monitorje majo ... le čemu jim služijo
eminenca, kaj misliš, da bodo na tablicah, kot ste prikletniki.
za naš kraj je bila napoved za dež od 9:30 do 14 :30 točno so zadeli sedaj sije sonce
jebi se ti s tvojo tablico, za karkoli jo že maš
Na velikem vidiš babo vnaravni velikosti ;-)
ja sej zato pa majo te ekrane, nam pa kažejo neke grafe pa padavine, pa ne vem kakšno znanost ... blef
Imajo računalnik za 2 milijona € pa nič.
jest pogledam radarsko sliko, da vidim kje so padavine, napovedi so pa tako, tako, najbolj točne so včerajšnje, počakaš en dan, pa je vse točno ... no, to vsak zna, brez miliijonskega super kompa
eminenca. prava eminenca si med nabijači, vidiš pa samo do kletnega okna. Misliš, da ti hud hardware kaj koristi brez dobrega softweara in izobraženega, iskušenega strokovnjaka.
eminenca, moja tablica nima Brajlove pisave, za slepe, slabovidne in maloumne, kot jim imate sami.
pacient
Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma… ...prikaži večma 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> www.ordcash.com
Kakega Koristnega Dela se primi, Parazitkinja !!!