Slovenija

Razsodišče udarilo po plakatih ACOQ10

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    pipinerazzurro 11:14 25.avgust 2026.

Sploh Gregorčičeve vrstice so še kako primerne za današnji čas!

Garancija 11:12 25.avgust 2026.

Vse plakate ob cestah je treba odstranit,ker zmanjšujejo pozornost voznikov

• atamama 15:39 25.avgust 2026.

Mislim, da ne razumete pomen tega oglasa. S.Gregorčič je jasen vendar Janez ga ne razume. Ne razume ga celotna SDS, tudi NSi je ''tupa'' . Povedati hoče, da nekdo, ki ima hrvaško ali srbsko državljanstvo nam ne bo voditelj. In ...prikaži več koalicija? Seveda njim je prav, da tujec kroji življenje Slovencu, kajne?

• Pipec 13:14 25.avgust 2026.

Predvidevam, da je naročnik Nova OF.

• ToSmJest 12:51 25.avgust 2026.

To je oglaševanje? Jaz sem mislil, da je izobraževalni entertainmentin in višanje kulturne ozaveščenosti. Kaj se torej s tem oglašuje? Kekec pašteto?

• groffriedrich 13:20 25.avgust 2026.

To,da so tujci naši gostje,ne pa gospoda.Mi Slovenci smo gospodi oni pa gostje,če verjameš.

• eosss 13:41 25.avgust 2026.

Tu se "prikrito" oglašuje SDSS oziroma politična desnica...

• broz 15:33 25.avgust 2026.

po moje oglašuje marcela na rtvslo, izobraževalni program v prime time terminu

• munja 22:52 25.avgust 2026.

groff se ti vidi, da si zabit kot štanga v zemljo in da sploh ne razumeš zapisa.

• Štajerc200 21:28 25.avgust 2026.

@ Stamama: Vsi razumemo pomen verzov na plakatih!! Desno ga dojemamo z odobravanjem, ker nocemo tujega gospodarja pod lastno streho, levičarji pa se ob verzih zgražajo,ker ga tudi razumejo, ampak je velik del njihovih volilcev in bivše slovenske oblasti z ...prikaži več juga.Domoljubi Simona Gregorčiča obožujemo, levicarji pa ga prezirajo

• rd2dmk2 21:43 25.avgust 2026.

hm kdo je predsednik DZ? in kdo je povabil kocko temno kot noč? kdo je pošenkal slovenske gozdove, čerovno so za te gozdove že davno nekoč dobili plačilo. komunisti? rdeči levičarji. ne srat desnuhi! vi nimate jajc da bi bili ...prikaži več gospodarji. nimate!! raje klečeplazite. naj bodo komunisti še take svinje in klavci- oni so imeli jajca da so se borili za svojo oblast. borili so se da bodo oni glavni! glavni! ne pa hlapci kot domobranci! marš desnuhi in ne tacajte po simonu- tace stran od njega!

• dare326 22:13 25.avgust 2026.

rd2dmk2, ti si pa bogi, bogi, bogi.

• munja 22:54 25.avgust 2026.

rd2 a je bila prehuda vročina za tvoje možgane????

• vzev 19:37 25.avgust 2026.

To pomeni, da isto velja za neumne napisi, ki jih DARS piše na obveščevalnih tablah?

• dare326 22:11 25.avgust 2026.

Aleš Š. ni član oglaševalskega združenja in zato ne more kršiti njihovega kodeksa. Kr neki v veter.

• Fantodfare 20:19 25.avgust 2026.

Na koliko let zapora pa lahko obsodi častno razsodišče Gospoda Strancarja

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.