S pren0snim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo,
Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
regres tudi ne sme biti izplačan v materialni obliki. pa se najde merkator , ki izplačuje v bonih ---- mecatorja. zakaj ne da na primer te bone od recimo "banke slovenije".
Verjamem, in ko to v službi tubam tumbajočim ( JS), mi ne verjamejo in pribijajo z kolektivno pogodbo: A lahko poveš kako in kaj so tote luknje - please??
Zalar- a misliš pravosodnega ? Do kmetije je prišel tisti od lekaren.. v navezi z zokanovićem in napajalno koriti za visokogorske kravice, spremenil v bazen..
Lepo, da dajo nekateri celo kakšen evro več, kot je obvezno. Škoda, ker obstajajo luknje v zakonu, tudi pri regresu in nekatera močna podjetja spet varčujejo na tistih, ki imajo najmanj.
lepo bi bilo, če bi po 30 letih malo spremenil davčno politko, ... še lepše in sploh najlepše pa bi bilo , da bi se država izjasnila o tem kakšno je dejansko finančno stanje ... po vsej logiki ne more… ...prikaži več biti prav dobro, vse se draži, po drugi srani pa kar nekaj talajo ... ne vem, prebutast sem, da dojamem
Potem pa narediš dve firmi. Na eni imaš vse, ki so na minimalcu in jim daš minimalni regres. Kader z višjimi plačami pa daš na drugo firmo in tam izplačuješ max regres. Pač tak se dela, da se izogneš uravnilovki...
S pren0snim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
regres tudi ne sme biti izplačan v materialni obliki. pa se najde merkator , ki izplačuje v bonih ---- mecatorja. zakaj ne da na primer te bone od recimo "banke slovenije".
Pri nas pa ne dobima ne regresa ne božičnice ne malice in ne prevoza. Juhu saj ima država luknjo v zakonu. 😎😎
Verjamem, in ko to v službi tubam tumbajočim ( JS), mi ne verjamejo in pribijajo z kolektivno pogodbo: A lahko poveš kako in kaj so tote luknje - please??
Prestaro mleko, pa so luknje v admcu, vprašaj Zalarja. Ta si je v JS prilužil visokogorsko kmetijo, vse ga je naučila avstrijka s Tirolske
Zalar- a misliš pravosodnega ? Do kmetije je prišel tisti od lekaren.. v navezi z zokanovićem in napajalno koriti za visokogorske kravice, spremenil v bazen..
Lepo, da dajo nekateri celo kakšen evro več, kot je obvezno. Škoda, ker obstajajo luknje v zakonu, tudi pri regresu in nekatera močna podjetja spet varčujejo na tistih, ki imajo najmanj.
Pri nas smo pa imeli več kot 2000 € regresa. 😁😁😁😁😁😁
Lepo, fino.. toda šel to bode v dohodnino
Ni res, v dohodnino gre samo razlika nad max regresom, ki pa je itak prek 2000.
bug - viš tega pa ne vem, ker nikoli nimam s tem opravka.. neda denar..
Če se ne motim znaša maksimalni regres, ki je razbremenjen dohodnine in prispevkov za socialno varnost 2009,50€
cvek- pol pa tolk bolš za tiste z 2 jurčkoma regresa..
Petrol... presneti stiskači
lepo bi bilo, če bi po 30 letih malo spremenil davčno politko, ... še lepše in sploh najlepše pa bi bilo , da bi se država izjasnila o tem kakšno je dejansko finančno stanje ... po vsej logiki ne more… ...prikaži več biti prav dobro, vse se draži, po drugi srani pa kar nekaj talajo ... ne vem, prebutast sem, da dojamem
Kje so tu tisti, ki so bili fovš regresu v JS, češ, da ga v gospodarstvu pa ne dobivao..?? To so v večini sami bedastoče govoreči kontraši Janše.
Vsako pametno podjetje bo malo znižalo bruto plače in razliko dalo v regres, ker je neobdavčen.
kam bo pa znižalo plačo,ki je že tako pod minimalcem?
Potem pa narediš dve firmi. Na eni imaš vse, ki so na minimalcu in jim daš minimalni regres. Kader z višjimi plačami pa daš na drugo firmo in tam izplačuješ max regres. Pač tak se dela, da se izogneš uravnilovki...