Slovenija /slovenija/crna-kronika
28271 ogledov

Rekel je, kaj boste vi, Dolenjčki, in mu zlomil nos

Komentarjev 42
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 06:59 03.november 2025.

Saj je jasno da se bo to dogajalo. Na Viču se je malo umirilo, sam nimam podatka, dobro obveščena soseda pa pravi da ne zaradi aktivnosti ''zaščitnih '' služb temveč zaradi zaščitnega obnašanja ''blokarjev'' So pač mlajši kot njen dec ...prikaži več in so šli v skupini nad skupino. Pa nihče ne poroča o tem. Tudi cigoti in 3x pečeni družno, delujejo v SKUPINAH, organizirano. Ampak za naše organe pregona so to posamezniki. In kdo je neumen? Policaj? Ne, njegov šef, ki mora poslati statistiko, ki ustreza, kajne?

• FejstDogaja 07:01 03.november 2025.

Zdaj je v pripravi zakon, ki bo zaostril kazni za napade v skupini. Ampak Janša pravi, da je butast.

• maček 07:36 03.november 2025.

Butast je on sam, to se vidi na daleč. Hujskačem po mojem, ni mesto v parlamentu in nasploh v politiki.

Garancija 08:29 03.november 2025.

Stvari se bodo uredile šele,ko bodo ti smrduhi napadli hčerke policajev ali poslancev,za narod se jim pa jebe, m u pm

• atamama 09:22 03.november 2025.

Garancija, policaji so potrošna roba. Sodniki, tožilci, to so svete krave, dobro plačane, rezultate pa mi občutimo na grbi....

• bi_ba 17:50 03.november 2025.

Še v Afriki je bolj varno in večji red.

• dare326 21:23 03.november 2025.

bi-ba, v Afriki jih kar mimogrede postrelijo in je zato malo več reda

• borut890 07:45 03.november 2025.

So bili zapečenci? Balkanci ali pa cigani ... tretje opcije ni. Mi smo balkance nekoč v diskoteki hitro utišali. So se norčevale iz nas "slovenacov", pa so jih dobili po čebulčku.

Slayer 09:51 03.november 2025.

Mi smo jih včasih po Tivoliju lovil pa nabutal, če so preveč sikal Slovenkam!!!

• slavauk22 17:49 03.november 2025.

no da vidim junaka slayerja ki je rad pogumen samo pred tipkovnico daj prid v žabjak če se upaš

Slayer 19:21 03.november 2025.

Odjebi retard,vi ste močni samo v skupinah,drugače ste pa ene navadne riti,cigo retardiran!!! Sem enega v Zalogu na drsališču nalomil k mladga mačka,je cvilil in jokal in prosil,da se ga usmilim,sicer to so bili še časi,ko sem še igral hokej,pa ...prikaži več nič zato,danes ne bi bilo nič drugače!!!

• slavauk22 19:28 03.november 2025.

čekam te pred žabjakom hrovat pa to ura je 19 28

• borut890 08:06 04.november 2025.

cigo, pri nas se drži rek, da korito ne gre k svinji, zato ti svinja, dvigni noge, pa pojdi k koritu. Seveda sam, ker glasen si samo, ko si v skupini, drugače skrit gledaš samo iz ene majhne luknjice.

Leon 08:23 03.november 2025.

Policija ne opravlja nadzora kot želijo prikazati . Čakajo na PP ,da pride do nesreče ali nasilja in potem se odpravijo na teren . V vseh slovenskih mestih je enako ....izjeme so kontrole ob martinovanje ko se postavijo pred gostilne ...prikaži več in preverjajo alko.

• FejstDogaja 08:32 03.november 2025.

V Ljubljani je na terenu veliko policistov v civilu, sploh v centru. Povsod, kjer se zbira mularija, pa seveda ne morejo biti. Kdor misli, da ga lahko policija zaščiti povsod in ob vsaki uri, živi na drugem planetu.

• bobubob 08:34 03.november 2025.

Bolj dvigujemo preprogo, bolj smrdi. V normalni državi bi na ulice poslali policijo v civilu, z velikimi telefoni v roki, v bližnji ulici pa bi čakal kombi s specialci. Bi kaj kmalu polovili prenapeteže in jih shranili v delovni zapor. ...prikaži večr. Povratnike za trojno dobo.

playrrr 11:56 03.november 2025.

Dobra ideja, v večja mesta (LJ, MB, CE...) na kritične sekcije par policajev v civilu, take da bodo malo verbalno reagirali na provokacije ko pa pride do fizičnega kontakta pa samo akcija, bo hitro en čas malo mira podobno kot ...prikaži več delajo z avti v civilu, da te malo sprovocira da pospešiš :) dela bi imeli dost.

rajko55 09:28 03.november 2025.

Brazilci naj bi obljubili PRS, da ne bodo več streljali. Pa kakšna država smo mi to postali, da moramo neke starešine prositi, naj njihovi ne streljajo. Pa kdo je tu nor? Zombiland

• FejstDogaja 10:05 03.november 2025.

Ni tukaj država nič kriva, predsednici se je odpeljalo, da kaj takega sploh lansira v javnost. "so mi obljubili?" Kot da so otroci.

Leon 08:17 03.november 2025.

Med vikendi da običajno prihaja še več pretepenih fantov in posiljenih deklet," je pojasnil Matej iz okolice Zbilj, ki je pred kratkim zaključil študij.....Torej podatke o posiljenih in pretepenih imajo na UKC ? Kaj pravijo na UKC ? .

Slayer 09:51 03.november 2025.

Skrivajo statistiko, ker se bojijo reakcije ljudstva!!!

Leon 09:59 03.november 2025.

Takšne podatke imajo samo "posebni" mediji -črni tisk !

• pipinerazzurro 09:26 03.november 2025.

''...desne in levosredinske vlade...'' -dejansko so vse leve. Pri nas ni pravih desničarjev.

• FejstDogaja 10:06 03.november 2025.

Naša desnica je pred volitvami vedno skrajno desna, ko je izvoljena, pa se obnaša bolj levo od levice - sploh v odnosu do Romov.

• matija07 10:12 03.november 2025.

Ja Brščič je obupal.

• pipinerazzurro 11:44 03.november 2025.

Škoda je Brščiča. Ampak razumljivo da je obupal-zakaj bi se namreč 'žrtvoval' za tistih 1000 glasov. Očitno takrat in danes še ni dovolj hudo, da bi volilci začeli razmišljat.

• Pipec 07:07 03.november 2025.

Če je Žaubi nekakšen Titov apostol, kot je to povedal v svojem znamenitem govoru, je tako Mahnič apostol na drugi strani z naukom, da se je potrebno obrambno obnašati. Če greš ponoči na sumljive kraje predlagam tako dvocevni malokaliberski deringer ...prikaži več s povečanim tulcem in jekleno konico okoli desnega gležnja in štiri rezervne patrone okoli levega gležnja. Za samozavest bo dovolj, če pa še hitro tečeš in znaš nekaj besed balkanščine, pa si za nočno Slovenijo že skoraj popoln.

• cigomigo 08:15 03.november 2025.

Đavbi je naše krvi izgleda kao mi moj otac izgleda isto kao on

• aljaz080 07:52 03.november 2025.

Bodo morali takšni, ki obvladajo borilne veščine in boks, iti malo naokoli.

• dare326 21:34 03.november 2025.

Pretepi so bili in bodo. Bila je šišensko in bežigrajska banda, ki so se med sabo, enkrat so se šli pretepat celo v Celovec. Takrat je ljudska milica imela pooblastila in je nažgala vse v dosegu pendreka. Danes policija nima ...prikaži veča pooblastil, sodišče ne ukrepa učinkovito, npr sodnik Pogačnik, ki dodeljuje sodne primere sodnikom piškotarjem. Na srečo ga po 10.11. ne bo več. Odgovorite si, kdo usmerja Pogačnika, ki usmerja sodnike, komu je v interesu razpad sistema. Kdo policiji ne da pooblastil?

• Kmodri_ 20:33 03.november 2025.

Ljubljana moje naj (ne)varnejše mesto? Je?

• irena213 09:00 03.november 2025.

Torej se med sabo zbutamo tudi avtohtoni Slovenci?

• cigomigo 08:09 03.november 2025.

evo vam dokaza beli cigani se tučejo med seboj U Ljubljana ima puno belih cigana

• 4krogci 06:38 03.november 2025.

Skor vse vikende prezivel po zurih…pjaca,droga ma ni da ni…pa v celi karijeri zuranja po celi SLO se nisem bil napaden….sem pa jih dobil po nosu tam kjer sm sam izzival..o to pa ja! Tko da nehajte s to neumnostjo ...prikaži več da gres lepo po plocniku pa bo kr en mimoidoc te pretepu za it na urgenco!!!

• smejka 06:51 03.november 2025.

Tebe bi res mogel nekdo nalomit, ker vedno na vse , stresaš nebuloze.Potem bi morda res videl 4krogce.

• 4krogci 06:52 03.november 2025.

Aj ne kokodakaj pa hitro za stedilnik!

NickMason. 07:01 03.november 2025.

4krogci,lepo je komentirat ,lahko pišeš kar te je volja,očitno bore malo greš ,kam,z lepega mira si na vseh koncih hkrati,le da svoj prav tumčaš ha ha ha.malce manj laži pa bo ok,ne pretiravat.

• FejstDogaja 07:02 03.november 2025.

Že to, da je nekdo nekoga zmerjal z Dolenjčki, kaže na to, da so bile izmenjane besede. Ne odobravam nasilja, ampak da so fantje samo "nežno" zaklicali, kaj pa je, pa tudi ne. Tudi zmerjanje, žaljivke, so nasilje.

• maček 07:41 03.november 2025.

Tokrat izivajo drugi, taki ki potemtepejeo in ubijajo druge. To ti je lako jasno, samo malo razmisli. Samo malo.

• bobubob 08:37 03.november 2025.

Izzival? Danes izzoveš že samo, če koga pogledaš. Bomo torej tudi sredi države gledali v tla, tako kot so nam svetovali leta 2015, ko so k nam pričeli vdirati afroazijci, mi pa smo jim poslali naproti naša dekleta, da so ...prikaži več jim takole ponujale okrepčilo in sporočale, da jim je tu na voljo še kaj več kot to?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.