Slovenija
25744 ogledov

Na tej cesti je reševanje skoraj nemogoče, ugasnilo življenje 52-letnika

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 11:47 18.januar 2024.

    Slovenija strmi k zmanjšanju prometnih nesreč z smrtnim izidom . AVP deluje opozarja na Slovence , ne pa tujce , oni imajo ali pa nimajo svojo. Postavlja se vprašanje zakaj se štejejo TUJCI v SLO kvoto mrtvih v prometu !! ...prikaži več! Zakaj ?? Kaj imajo oni z našo osveščenostjo , sistemom in načinom vožnje ? Tujce bi trebali všteti edino , če niso sami krivci za nesrečo. Ravno tako , pa bi bilo potrebno všteti v kvoto vse Slovence , ki se pobijejo v tujini , razen zopet ,če niso krivci za nesrečo .

    • Idioti 11:52 18.januar 2024.

      Nadaljevanje: Postaja smešno , ker se je od N.L do sedaj , po mojem sledenju o nesrečah ubilo 2 Slovenca in mislim da 3 tujci , ki so biloi sami krivi za nesrečo . Ob takšem razvoju evidentiranja , lahko ...prikaži večhko na koncu leta pričakujemo " katastrofo v statistiki EU " pa da temu sami nismo čisto nič krivi . Na drugi strani pa super odlično zmanjšanje mrtvih Slovencev nesrečah .

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:42 18.januar 2024.

    "Ko vozniki reagirajo, kot morajo, pa vseeno ni dovolj prostora za intervencijska vozila," so pripisali k posnetku in poudarili, da je treba cesto nujno razširiti. In kje je tisti,ki je to cesto projektiral,in načrtoval.Se je zavedal ,da se je promet ...prikaži večt v 33 letih povečal za 300%,in da je treba misliti naprej,bum bar

    • zdrej 09:54 18.januar 2024.

      Tukaj se praktično ne gre za vprašanje prometa, ampak za vprašanje politike, ki se je odločila, da profil hitre brez odstavnega pasu ceste ustreza oznaki Avtocesta (AC). Najsi še bo tako malo prometa, bo ta problem prisoten. Ampak, ker so ...prikaži več takratna vlada Pomurcom mazali oči s tem, da so/bi zgradili AC, dejansko pa je boga HC. In to je posledica tega. A bo kdo od njih odgovarjal? Na žalost ne. Katere vlade pa so bile takrat odločale, pa poglejte na wiki. LDS?

  • Idioti 12:19 18.januar 2024.

    Včeraj mi je KR baba šla v rdečo , ko se mi je zelena odprla za levo zavijanje na Jamo in levo na Drenikovo s Celovške . Čez 5 ur mi je pa zopet baba , pripeljala kontra po izvozu ...prikaži veču na AC s Celovške proti Bežigradu , Sreča je bila samo ta , da sem jaz vozil po desnem pasu proti LJ. brigadi in ne po pasu za AC , Ona je pripeljala pa iz garaže Aleje in zavila levo , kljub mojemu trobljenju . Me prav zanima , kako je morala debelo gledati , ko ni bilo ne semaforja ne črte zaustavljanja na križišču

  • Avatar Leon
    Leon 07:31 18.januar 2024.

    Medtem v LJ govorijo o 6 pasovnici za rešitev prometnega kaosa se vozniki vozijo po cesti smrti sarjkastično imenovani POMURSKA AVTOCESTA . Kdaj bodo protestno zaprli to cesto tovornjakarji ?

    • zdrej 16:21 18.januar 2024.

      Zakaj bi zapirali to cesto? Kaj pa one v LJ boli to? Samo uporabnike te ceste bo motilo. Oni v LJ se bodo bolj ali manj smejali. Pred parlamentom je treba zapret in obvoznici.

  • rd2dmk2 10:13 18.januar 2024.

    meni se je pa utrnila misel za tri pametne je vedno plac, za dva bumbarja nikjer.

    • Idioti 12:10 18.januar 2024.

      Po moji statistiki , je glavni krivec za nesreče , neznanje oz. nenaučenost oz praksa pravilnega delovanja , ko se stanje na cesti tako zafrtajčka , da večina vidi rešitev samo v zavorah do daske ! Ko ste pa enkrat ...prikaži večt na bremzi , pa vam ni več nikakršne rešitve iz situacije. Če boste še uspeli res zavreti , vas bo tisti zadaj dotolkel in odbil v tistega , pred katerim ste mislili , da ste rešili trk . Kot je rečeno zgoraj , prostora je vedno za 3 , če ne zažlajfate na polno .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.