najbolj mi grejo pa na organ mamice, ki zdaj po FB in tiktok jokajo, da so tam z 11 mesečnim otrokom.... a ko pa ne padajo bombe je pa 5 urni let za 11 mesečnega otroka, ki lahko tudi umre… ...prikaži veče zaradi zastrupitve z bakterijo.... jebo vas turizem. z zares malimi otroci se gre nekam 2 uri stran.
Pravilno, za spremembo enkrat dober odziv. Imamo tudi 2 domači transportni letali, ki bi lahko evakuirali naše državljane brez, da najemajo druga letala.
jaz bom volil golub
pa makar vem, da bo izgubio volitve,,Ali makar bo izgubil volitve ja bom njeha volio, Oblekel bom novo trenirku i ju speglal na crtico
upam, da bodo vsaj sofinancirali let.... ne da smo jim davkoplačevalci plačali podaljšane počitnice
Res je, jebeš takšno solidarnost do turistov in avanturistov. Tam naj bi jih pustili, za razmislek..
najbolj mi grejo pa na organ mamice, ki zdaj po FB in tiktok jokajo, da so tam z 11 mesečnim otrokom.... a ko pa ne padajo bombe je pa 5 urni let za 11 mesečnega otroka, ki lahko tudi umre… ...prikaži veče zaradi zastrupitve z bakterijo.... jebo vas turizem. z zares malimi otroci se gre nekam 2 uri stran.
Takšne mamice je treba jeebat i nič jesti dati,, da posle toga ne budomogle po internetu srati
ne morem verjet, da se strinjam z Enderjem.... no razen jebanja mamic.... to je preveč raztegnjeno...
Pravilno, za spremembo enkrat dober odziv. Imamo tudi 2 domači transportni letali, ki bi lahko evakuirali naše državljane brez, da najemajo druga letala.
pa transportna letala su za prevoz stoke
Naše Vplivnice bodo še malo podaljšale dopust in še kaj zaslužile, ko pridejo domov pa na menjavo kolkov.
jaz bom volil golub pa makar vem, da bo izgubio volitve,,Ali makar bo izgubil volitve ja bom njeha volio, Oblekel bom novo trenirku i ju speglal na crtico
Edinstven izdelek, zaradi katerega se boste spet počutili, kot da ste stari 19 let. Boljši je od vsega, kar ste kdaj poskusili -- https://mub.me/grov