Aktivno govori slovenski, angleški, hrvaški, srbski in pasivno nemški jezik. To znam tudi jaz, pa logično razmišljat in žarnico tudi znam zamenjat. A sem primeren kandidat? Al moram imeti kakšno vplivno teto ali strica
In kako ji je uspelo najti ravno tebe, ki očitno kot moški tudi ne znaš zamenjati žarnice, kar je pravzaprav še bistveno slabše? A vam sosed hodi menjavat žarnice?
Moja ima dvq magisterija,pa ne zna žarence zamenat.torej sam magisterij še nič ne pomeni.moraš biti pameten ne pa napiflan.
Aktivno govori slovenski, angleški, hrvaški, srbski in pasivno nemški jezik. To znam tudi jaz, pa logično razmišljat in žarnico tudi znam zamenjat. A sem primeren kandidat? Al moram imeti kakšno vplivno teto ali strica
In kako ji je uspelo najti ravno tebe, ki očitno kot moški tudi ne znaš zamenjati žarnice, kar je pravzaprav še bistveno slabše? A vam sosed hodi menjavat žarnice?
Spomin zlate ribice. Kaj je Stevo o plačah v DZ in preds. DZ govoril 2024 in objavil poglejte si. Ma boli njega đoko za vas in nas
Še ena funkcija, ki sicer pripada opoziciji, bo šla pod Janšo..Najbolje, da za Januzija kar kalifat razglasite..
Puklastibbo razglasil....neodvisno Vatikansko državico za varovanje boga...bog bo....Gargemel sam.,
Kopirajo golobjo jato, on je začel, sprijaznita se, levičarji lahko, drugi ne, nič več.
Luckyss1, bimbo, trpiš kot Kristus na križu in prav je tako. Še boš trpel dolga štiri leta in še kak mandat več.
Ne bi skodoval kalifat za tri mandate, da se spravi v red, kar ste levajzarji zjebal, in da se poseka kradljive roke pticeve jate...
Vsi so isti, si že talajo položaje, toliko o korupciji in lažeh od Resnice in Demokratov, za ostale že vemo da lažjejo, zdaj so še te isti drek
Levičarji ste pozabili, da ste to prakso uvedli VI levičarji.
Nujno mora biti nekdo iz sodstva in nadškofije v vladi .