Šport /sport/zimski-sporti
62302 ogledov

Robert Hrgota po dveh diskvalifikacijah udaril po vodstvu tekmovanja

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gerep 12:23 27.januar 2025.

Dokler bo kontrolo opreme pri tekmovalcih izvajal Avstrijec Christian Kathol sam, brez prisotnosti vsaj dveh nevtralnih oseb iz različnih držav (sedaj je prisotnost tretje osebe prepovedana), me nihče ne bo prepričal o pošteni kontroli, še zlasti za Avstrijce. Diskvalifikacija Laniška ...prikaži več se mi zdi sramota in samo kaže na pokvarjenost Avstrijcev, ki na športni ter pošten način ne morejo priti do zmag.

• silvester9 11:29 27.januar 2025.

Ti strokovnjaki za merjenje dresov nimajo pojma o matematiki

• munja 14:38 27.januar 2025.

Nedopustno se mi zdi, da drese pregleduje samo eden. To je lahko zelo pristransko, morala bi biti komisija vsaj dveh.

• Vrtnica 09:12 27.januar 2025.

Leon srkovnjak od športa do politike.

Leon 08:28 27.januar 2025.

Slovenci smo v FIS zelo malo vredni ker nas zastopajo strokovnjaki ,ki skrbijo za lastno promocijo npr. Jelko Gros .

• Grunf 13:11 27.januar 2025.

Jelku pač ni potrebno delati promocije. On je stroka.

Leon 13:54 27.januar 2025.

Misliš na Gabrijela Grosa ? Kahlca in nočna posodica sta vrhunec njegove strokovnosti .

• stanka2 21:42 27.januar 2025.

nonono, saj je bil zaradi istega "prekrška" en dan prej diskvalificiran tudi Kraft, halooo ??

• Grunf 13:10 27.januar 2025.

Prav zanimivo je, kako se zagrabi prav vsaka navržena kost. Tokrat jo je navrgel Hrgota, ki je itak poln protestov in pripomb, predvsem takrat, ko našim, ki jih trenira, ne gre najbolje. Zadnja, kako on ne bo šel v podrobnosti ...prikaži več je navadno pritlehno natolcevanje. Naj gre, ali pa naj bo tiho. Če bi imel resne in utemeljene pomisleka, bi moral on, ali zveza že davno prej uradno protestirati, ali zahtevati spremembe. Sicer je bil dan pred Laniškom diskvalificiran tudi Kraft brez pripomb.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.