Šport /sport/kolesarstvo
1606 ogledov

Roglič izgubil več kot dve minuti: En dan izgubiš, drugi pridobiš

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 02:45 19.maj 2025.

Tole je bilo v stilu kruha in iger, ne sodi takšna loterija na Giro, ...Roglo so zapletli v padec, ostal je brez pomočnikov , crknil mu je bicikel , malo je manjkalo pa bi še okvir bicikla "švasal" na progi....Prepričan ...prikaži večn sem da bo zmagal ta jebeni Giro in da se bosta s Tadejem na Touru pomerila za zmago...Morali bi biti ponosni na naše kolesarstvo, ne pa da tule jamrate, ker vam nekdo ne da "petelinjega zajtrka"...:)

• Grunf 18:32 18.maj 2025.

Tole o ne najboljsem počutju ekipe pomeni le to, da Roglič od ekipe ni imel nobene pomoči. Ne prvič, a za ta Giro bržkone usodno. Pred njim so namrec najboljši in ne bodo vsi grešili. Sploh ne cele ekipe.

• goldie 20:48 18.maj 2025.

Se strinjam. Od ekipe ne bo imel dosti pomoči. Najboljšega pomočnika je izgubil že prvi teden. Naprej bo moral sam proti vsem. Kar bo pa zelo težko. Držimo pesti.

• Peteria7541 16:33 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• dare326 09:00 19.maj 2025.

Rogla je prvi teden bolj počival, ker je znano, da mu tretji teden zmanjka, če gre prej na polno. Da je šlo hudo hitro po makadamu pove, da je pred njim padel Pidcock, svetovni prvak v xc mtb, zmagovalec Strade ...prikaži več Bianche 2023 in letos drugi za Pogijem. Bo pa moral prilagoditi taktiko. Ima močno konkurenco.

• Idioti 10:43 19.maj 2025.

2 pred mano je padel Baloh , zamal da nisem šel čez njega , pa kaj ! A pol bi moral tud jaz nekje naprej končati na tleh ! To mi je zadnje skupinsko kolesarjenje . Samo trojke s tem ...prikaži večm da vozim drugi .

• Idioti 22:11 18.maj 2025.

Jaz imam pa samo eno vprašanje . Do kdaj se misli voziti 30. v koloni in biti siguren , da ne bo šel vsako tretjo etapo na tla ! Ključnica mu ne gine do konca Gira !

• Igx8gx8z 23:14 18.maj 2025.

Nisen gledal, ampak menda je danes do padca vozil bolj spredaj glavnine

• Idioti 22:08 18.maj 2025.

Preostane mu samo še šlepanje ob drugih ekipah , tko k se je Pogačar šlepal na Vuelti pred 3 leti , ravno ob njemu in Vismi !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.