Šport /sport/kolesarstvo
32154 ogledov

Rogličev bivši sotekmovalec: "Po mojem zapušča Jumbo, okrepil bo ..."

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:31 21.september 2023.

    Tako kot vsi, tudi on le ugiba in nič več! Če je (bo) pa kaj res na tem, pa danes vedo mogoče največ 2-3 osebe na katere se Jumbo - Visma lahko zanese, da jim predčasno ne bo nič ušlo v javnost.

    • fuckZ24 23:08 21.september 2023.

      Govori samo tisto, kar je očitno in logično. Tudi sam sem pred dnevom ali dvema povedal točno to. Kot tudi to, kar je dan ali dva nazaj povedal Bogdan Fink na TV o dominanci Jumba v kolesarstvu. Kdor vsaj malo ...prikaži več spremlja kolesarstvo, so mu te stvari jasne. Fink sicer meni, da ima Rogla v JV še prihodnost, sam pa menim drugače. JV se bo morala razleteti, ker je tam preveč dobrih kolesarjev, sposobnih zmagovati, za en klub. V branje priporočam zanimiv intervju na https://www.dnevnik.si/1043032771

    • fuckZ24 23:13 21.september 2023.

      P.S. Tudi na teh straneh so včeraj citirali Finka glede dogajanja v JV.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 23:44 21.september 2023.

      Ja sem bral intervju in Fink je tam tudi povedal najpomembnejšo stvar glede možnosti Primoževega prestopa. To pa je, da kolesarska tržnica ne deluje tako kot nogometna, oz. sploh ne deluje, saj odškodnin in odkupa pogodb v kolesarstvu ni. Torej ...prikaži več nič ni odvisno od Primoževih želja, še manj od naših, ampak le od interesov, ki jih v prihodnosti imajo pri Jumbo - Visma! Oni pa zatrjujejo, da v prihodnosti še kako računajo na Rogliča! Je kar logično, če želijo 2024 spet napadati vse tri glavne dirke.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 00:01 22.september 2023.

      In še nekaj kar je povsem moje razmišljanje. Glede na to, da je od teh treh dirk najtežje braniti zmago na Touru, kar je občutila večina dosedanjih zmagovalcev, predvidevam, da bi se lahko pri Jumbo - Visma za prihodnje leto ...prikaži več dogovorili, da bi Jonas napadal Giro in Vuelto, ker teh dveh dirk še ni osvojil, oz. na Giru sploh še ni bil. Tako bi se poizkusil vpisati med kolesarje, ki so v karieri uspeli osvojiti trojčka, Primož pa bi se z isto nalogo še zadnjič podal na Tour. No, logično bi bilo!?

    • fuckZ24 07:37 22.september 2023.

      Bi bilo, ja, samo ne vem, če se bo ta scenarij uresničil. Letos so Roglo dobro zajebali. Zajebal pa se je tudi sam, ko je podpisal za toliko vnaprej. Računaj, da bo piki čez 2 leti, ko mu poteče pogodba, ...prikaži več star 36, kar je v kolesarstvu že starost za v penzijon. Če ga mislijo v JV takole bremzat, ja njegovih zmagovalnih dni konec. Ni mi všeč ta kuhinja. Spominja me na YU kolesarstvo. Mi je Franc Škerlj pravil, kako so mu funkcionarji KZJ prepovedali, da bi zmagal na dirki po YU, ker je bil za ...

    • fuckZ24 07:41 22.september 2023.

      ... tisto leto za zmago predviden kolesar iz druge republike. Ampak Francelj jih je odjebal in zmagal. Primož bi moral narediti isto če ga že pošljejo na dirko in mu tam ne pustijo zmagati.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 09:45 22.september 2023.

      No, če meriš na Vuelto je, glede na Jonasovo potezo pod pasom iz 16 etape jasno, da Primož te dirke ne bi mogel več dobiti. Zato je prav, da so se v vodstvu Jumbo - Visma še pravi čas zbudili, ...prikaži več zabremzali rivalstvo svojih favoritov in določili, da se brani pozicijo Kussa! Menim, da so tako naredili največ kar so lahko, da so umirili napetosti v lastni bajti! Ker Jonasu niso dopustili, da do konca pripelje lastne ambicije, pa so posredno tudi Primožu nakazali, da še vedno resno računajo tudi nanj!

    • fuckZ24 13:00 22.september 2023.

      Če bi resno računali nanj, bi mu dali vso podporo. Nedeljeno. Tako pa so mu v špil uvalili Jonasa. Meni je blo še pred dirko jasno, da Primož ni predviden za zmago ba Vuelti. To sem tudi zapisal tukaj (#nož-v-hrbet.press)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.