brez obžalovanja bi naredil isto, ker grejo tudi meni teli "palčkarji" prav konkretno na kU***c. In baba rine nazaj brez da bi pogledala kam gre. V bistvu bi jo zabasal v tisto njeno kanto ne samo v noge.
Glede na to, da zadenjski stopa pred skuter, naj bo tiho. Če bi Val peljal hladokrvno mimo, bi padla čez skuter in njega (bi jo lahko tožil spolnega nadlegovanja) :D :D :D
Baba se je nastavla,kot,da je cel plac njen,ni blo zanalašč,vsaj tega ni videt na posnetku?
Kokoš je delala selfi in se je skoraj Rosiju pod skuter vrgla.
To odrivanje je pri njem že običajno.Karakter ima na nuli
..točno to je storil....zadel jo je in jo brcnil...brez kančka obžalovanja...pa tako simpa mi je bil
Tu jaz ne vidim nobenega brcanja s strani Rossija, ker ima obe nogi cel čas na skuterju. Nič dramatičnega.
Poglej boljše!
Valentino je nevzgojen prepotenten bahač, daleč od športnega obnašanja.
brez obžalovanja bi naredil isto, ker grejo tudi meni teli "palčkarji" prav konkretno na kU***c. In baba rine nazaj brez da bi pogledala kam gre. V bistvu bi jo zabasal v tisto njeno kanto ne samo v noge.
nič posebnega. v gneči in taki zmešanosti gledalcev se pač to dogaja.naj te ovce bolj pazijo na sebe in druge.
Glede na to, da zadenjski stopa pred skuter, naj bo tiho. Če bi Val peljal hladokrvno mimo, bi padla čez skuter in njega (bi jo lahko tožil spolnega nadlegovanja) :D :D :D