Slovenija
28 ogledov

RTV želi zvišati prispevek

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jurij 20:41 04.julij 2011.

recesija,samo da je goveja muzika pa sveta maša.

• recesija 20:13 04.julij 2011.

Je komunistom zmanjkalo denarja za prenos propagandnih proslav in predvajanje komunističnih dokumentarcev?

• puys 23:25 04.julij 2011.

Po prehodu na digitalno tv ni več nobene potrebe po kakih prispevkih! Signal lahko preprosto zakodirajo.Kdor bo želel gledati RTV SLO, bo pač kupil dekodirano kartico in plačal naročnino. Za teh 12 eur na mesec dobiš vse najboljše programe ...prikaži več na kabelski, ne pa neko skrpucalo polno reklam!UKINIT TAKOJ!

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:21 04.julij 2011.

Če bi bilvsaj napol pismen bi vedel,da je na referendumu zmagal JJ in je RTV še vedno leglo črnuhov in desnih ovaduhov,ki si trpajo žepe na račun bede od programa!

• BUČKO 22:06 04.julij 2011.

Evo lahko zvišajo prispevek, če mi vsak dan pred najbolj gledano oddao oz. štirikrat dneno od 7h do21h enkrat zavrtijo zastonj reklamo za mene.(mojo-za mene kakorkoli že). Jaz jim že desetletja dajem denar, zakaj že, ne gledam jih ne poslušam ...prikaži večm jih ccccccccccccc.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.