Magazin /magazin/vip
28639 ogledov

RTVS za Bizovičarjev šov plačala 25 tisoč, za šov Nine Pušlar pa toliko!

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • expost 08:49 16.januar 2025.

Nina je ena najboljših slovenskih pevk in je kot oseba povsem naravna ter spoštljiva do vsakogar. Na odru se ne pači in ne išče pozornosti s cenenostjo in nekimi zguljenimi štosi. Njeni koncerti so prava milina. Bizovičar je njeno nasprotje. ...prikaži več Je že (žal) tako, da se banalnost in trivialnost bolje prodajata.

• Plavi-mil 09:10 16.januar 2025.

se popolnoma strinjam +++++++++++++++++

Fuck_Z24_1 11:14 16.januar 2025.

@expost vseeno me prav en drek briga njeno žvrgolenje. Komur je všeč, naj kupi karto in naj ga gre poslušat. Ne pa, da njene nastope zaračunavajo (tudi) meni, ki me to sploh ne zanima pa tudi s kulturo ima skupnega ...prikaži več ravno toliko kot z bradavičarjevo pokanje vicev ali tisto kurčevo p€dervizijo.

Uršula_aLiar 10:07 16.januar 2025.

Vsi tile, ki se napajajo iz naših naročnin bi morali glede na kvaliteto in avtorstvo nam plačat za mučenje in plagiatorstvo!!

• Soljatar 10:28 16.januar 2025.

klovna Bizovičarja nebi šel poslušat niti če mi plačajo 1000 ojrov...

• sandi76 10:34 16.januar 2025.

Ni problema, dvignili so rtv prispevek, lahko se bo še večkrat talalo šakom i kapom za razne šarlatane tipa bradavičar !

Fuck_Z24_1 10:43 16.januar 2025.

Golazen rtv-jevska razmetava denar za tale jajca, nam pa dviga naročnino. Mater jim j****

• rd2dmk2 10:47 16.januar 2025.

hecno je da nekdo gre v arest, ker prevede komedijo, drug pa dobi mastno plačano ker kopira nek šou (kuharski da smo si na jasnem ). malo si oglejte na netu stare posnete komikov, dave allena recimo. tale bizovičar + ...prikaži več+ svojimi reklamami za hofer verjetno dosega da ima hofer manjši promet. in tudi zrnec za A1 je na isti valovni dolžini. se kdo spomni reklame za "Ž"? sicer pa folk gre na koncert, ker se mora pokazat, tako kot na britof za 1. november.

luckyss1 07:25 16.januar 2025.

To je pač trg, Bizovičar, ki je sicer kreten je imel veliko gostov, Nina ne, Ko bo nastopil Murko, bo pa on moral nekaj plačati...tak je trg, neusmiljen...:D

• Plavi-mil 08:02 16.januar 2025.

Spet nekaj bluziš, Murko hudičevo dobro živi od tega kar dela, si imel mogoče že 3 stanovanja pri štiridesetih ? NE,on pa jih ima. Nina je pa tudi napolnila Stožice,ne komentiraj , če ne veš.

• Vrtnica 08:06 16.januar 2025.

Kdaj b RTV spet podražilo najemnino? Komaj čakam .

Suli 08:12 16.januar 2025.

Kot povsod je važno čigav si. S tujim denarjem pa ni težko "financirati" prijatelje neglede na kvaliteto vsebine. 🤔

• hudini 09:16 16.januar 2025.

Po Hofer ceni

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.