Slovenija

Video: Rumen trak ni pomenil, da goriva res ni

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Gregsy 07:03 31.marec 2026.

Lopovscina manipulatorska. Drzava naj zamenja nadzorni svet in upravo. Pa kazensko ovaditi omenjene.

• jakec1575 07:02 31.marec 2026.

tole je veleizdaja.

• popokatopetl 09:12 31.marec 2026.

Hehe, tudi če ne bi bila je bilo Petrolu v interesu, da pred podražitvijo proda manj goriva, ne glede na to da je bilo kupljeno po starih cenah.

• Vrtnica 09:52 31.marec 2026.

Seveda saj se ve kdo je vladar v tej deželi! Žakelj so vsi držali.

• jezero 07:23 31.marec 2026.

Kdaj bosta tista mož in žena sedela na Dobu? Za bruhat, kaj je izvrgla privatizacija!

• atamama 08:22 31.marec 2026.

Ne bosta, sta bila obsojena na ''družbenokoristno delo''. Pač v ozadju ''pravilno orodje'' za ustrezno sodbo. Moja soseda pravi ''kdor maže ta vozi''. In hudičevo res je, kajne?

• maček 14:41 31.marec 2026.

Prekleta gnojq.

• Yoey 16:21 31.marec 2026.

gospod in gospa, njuno podjetje je gradilo zapore v Dobrunjah !!

• Eddie 08:37 31.marec 2026.

Ni treba biti ravno doktor znanosti, da ti je jasno, da nakladajo.

• PaPajapopi 08:01 31.marec 2026.

Petrol podržaviti, vodilne zapreti in obsoditi, kot vojne dobičkarje. Če to ne bo narejeno bo treba ignorirati tankanje na Petrolu. Bando pokvarjeno pa zapret.

• popokatopetl 09:18 31.marec 2026.

Ne vem če je podržavljenje prava rešitev, bi pa država nujno morala razbit njegov monopol pri nas, ker konkurenca na trgu očitno ne deluje (itak so zato cene omejene navzgor). V takihle "vojnih" razmerah pa bi pomagal samo podrobnejši nadzor ...prikaži več nad poslovanjem in zagotavljanjem oskrbe.

• borut890 13:36 31.marec 2026.

Ali pa to ... ko sem šel iz službe zvečer ob 9h, sem tankal na petrolu čisto normalno, poln tank, za okoli 70 eur ... grem plačat, pridem ven in sem imel na ročki že rumen trak. Jaz sem do ...prikaži več takrat mislil, da zadnja stranka natanka tank po zadnjih kapljicah ... Od takrat dalje več ne bom nikoli tankal na petrolu. So se mi zasrali do konca! Ne bi rekel, da bi tankal in bi mi sredi tankanja zmanjkalo bencina ...

• cigomigo 07:19 31.marec 2026.

Petrol ni v večinski državni lasti Če vam dragi moji tankači kaj ne paše pač ne tankajte. Kot vidim vam gre bolj tankanje po grlu kot pa tankanje v tank avtomobila, Alkiči jedni.. Odločitve se izbirajo na osnovi lastniških deležev ...prikaži večev in ker državica nima večine ima država DA ŠUTI

• matermila 08:13 31.marec 2026.

Skupaj država (neposredno in posredno): 32,7 %SDH, d.d.: 12,7 %KAPITALSKA DRUŽBA, d.d. (KAD): 8,3 %Republika Slovenija: 11,7 %Dari in Vesna Južna (preko povezanih družb): 11,0 %VIZIA NEPREMIČNINE, d.o.o.: 6,1 %PERSPECTA, d.d.: 4,9 %OTP BANKA D.D. (skrbniški račun): 14,8 %ERSTE GROUP ...prikaži več BANK AG (skrbniški račun): 3,7 %CITIBANK N.A. (skrbniški račun): 2,4 %Mali delničarji in ostali: približno 35,4 %... Ni večinski (51%), je pa največji

• ATA 08:14 31.marec 2026.

Firmo vodi nekdo ki ima 10% lastništva, država kot 35% lastnik pa podpira. da ne govorimo o sodelovanju firme in firme ter pretakanja denarja.

• borut890 13:43 31.marec 2026.

Ti nimaš pojma kako širša birokracija deluje ... Petrol res ni v večinski državni lasti, ampak vseeno ima nadzor trga, kar pomeni, da ga Agencija za varstvo konkurence, tržni inšpektorat lahko preverjajo in kaznujejo podjetja, če so dokazi, da so ...prikaži več zadrževali goriva in umetno pustili "prazne" tanke. Tudi, če je petrol privat, še vedno more spoštovati zakone in delovati po pravilih države, to velja za vsa podjetja v slo. Energetika je pa poseben primer, bencinski servisi so kritična infrastruktura.

• borut890 13:51 31.marec 2026.

Pa še to .. ker so bencinski servisi kritična infrastruktura, so dolžni zagotavljati STALNO dobavo goriva, ne smejo umetno ustvarjati pomanjkanja in isto ne morejo spreminjati cen po svoji volji. Če se ugotovijo kršitve, lahko država omeji ali odvzame licenco ...prikaži več Petrolu in vsem drugim podjetjem, ki spadajo pod kritično infrastrukturo ... to pa so energetika (plin, elektrika, nafta), voda, kanalizacija, policija, vojska, gasilci, bolnišnice, banke... in če ni goriva, gospodarstvo stoji.

• dr3k 07:38 31.marec 2026.

To je povsem normalna stvar, črpalke imajo vedno minimalne rezerve za intervencijska vozila. Tako da tale bralec je kar lepo tankal gorivo, ki je v kritičnih razmerah na voljo samo za reševalce, gasilce in policaje, in s tem posredno ogrožal ...prikaži več življenja in varnost. Bravo!

• matermila 08:10 31.marec 2026.

Ročka mora biti blokirana, če ni v uporabi.

• ATA 08:16 31.marec 2026.

In odblokirat za intervencijska vozila.

• ATA 08:17 31.marec 2026.

p.s. Sproti, ročno in po potrebi.

• Toma 13:44 31.marec 2026.

Se strinjam z vami!

• 4krogci 15:06 31.marec 2026.

Za intervencijska vozila je pristojen MOL, razn na obmocjih kjer ni prisoten, saj je ponudil konkretno bolse pogoje, kit pa petrol

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.