Slovenija
30 ogledov

S 1. aprilom občutno dražje cigarete

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 18:26 08.marec 2012.

...ja, tebi pa je nikotin že uniču mozak...pa še kdo...

• 1111 17:25 08.marec 2012.

...a rabi država dnar, da dokupi doktorat komu??????? banda prokleta...

• crvit 18:12 08.marec 2012.

Edino pametno treba jih je podražit še bolj če ima nekdo denar za cigarete ima denar tudi za kruh.Sem sam bil hud kadilec pa sem se rešil te razvade hvala Bogu.Aha pa še to bi morala vlada naredit za kadilce ...prikaži več bi bilo potrebno zvišat zdravstveno zavarovanje ker je prri njih tveganje večje in tudi zdravila so dražja.

• allstarr111 19:17 08.marec 2012.

@ crvit Namesto da noriš koga treba križat in ožigosat, dej rajš povej kako si nehal kadit, lale težave si imel pri tem ipd. Pa ne rečt enostavno sem en dan nehal.

• širhakl 01:22 09.marec 2012.

Sem sicer kadilec,2 zavojčka tedensko,vendar podpiram in povem,da bi jih sam podražil še najmanj za 200%,bi se jih lažje odrekel.Mam pač prešibko voljo,žep je pa žep.

• Bordon Bordončič 17:06 09.marec 2012.

naj jih že enkrat vržejo iz prodaje, pa bo mir...ampak to naši posranci nebojo storili, ker je preveč dobička v tem...... mafija.... plače pa naj dajo na 100 evrov

• albert 18:37 08.marec 2012.

@ crvitČe te motijo kadilci bi jaz dodal še pijance, narkomane in debeluhe! Verjamem, da ne spadaš med njih. Spreobrnjenci so najhujši!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.