Slovenija
15 ogledov

S prvim januarjem za 10 % nižji RTV-prispevek

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jaka Marinšek 12:21 23.avgust 2012.

Turk ti si moj novi najboljši prjetu...

• Jaka Marinšek 12:22 23.avgust 2012.

PS: kakšen neki pa mislite da bo odziv RTV.. na tazdnje se bodo postvli in tulili do onemoglosti.. banda zajedalska.

• gggg 13:10 23.avgust 2012.

jaz Filliu: saj ni problema, lahko pa se dogovorimo drugače - meni je namreč 153 EUR (12x 12,75 EUR) na leto lep prihranek!

• drmr1980 13:24 23.avgust 2012.

''Rtv pa bo ukinjil veliko programa..." pa je v odzivu na Turkov zapis dejal generalni direktor RTV Slovenija Marko Filli.Kakšnega programa ?!?!?

• drmr1980 13:25 23.avgust 2012.

Pa kaj ima to veze z naročnino oz. krajo katerekoli vlade že?

• bojovi 13:43 23.avgust 2012.

Čakajte malo, RTV ima program?

• majdas 08:17 24.avgust 2012.

Naj gre RTV na trg in naj se financira sama !

• MeršolLingvist 12:54 23.avgust 2012.

Konec lenuharjenja na RTV in posedanja po Kalvanu.

• MeršolLingvist 12:55 23.avgust 2012.

Sicer pa, zakaj bi država sploh financirala to levičarjo trobilo - denimo Mojco Šetinc Pašek, Sinišo Gačiča in podobne levičarske ekstremiste.

• Sandi Miladić 12:46 12.september 2012.

hahahahah bojovi CAR! :D

• Klemen Zec 12:51 23.avgust 2012.

človek preprosto ne more verjet kaj počnejo Janševiki ?spet ena populistična, demagoška floskula Ž.Turka in to podcenjujoče do ljudi, ne po uradni poti, ampak kar preko spleta, grozljivo početje !zanima me, če imajo narod za popolne bebce in ...prikaži več s tako demagoškimi prijemi zavajat nevedne ljudi, češ, a vidite kako smo dobri, v isti sapi jim pakratijo pravice prav povsod, kar je še ostalo javnega !?človeku gre na kozlanje, ne na bruhanje, beseda bruhanje je premila.

• recesija 12:53 23.avgust 2012.

Ne samo znižati, RTV Murgle prispevek bi morali ukiniti. Naj si Forum21 sam financira svojo dnevno levičarsko propagando!

• Klemen Zec 13:00 23.avgust 2012.

seveda je treba Javno TV ukinit, pa magari s takimi cenenimi ukrepi, da bo lahko Janševa TV (TV Telekom) zavajala državljane z ponarejenimi in lažnimi vestmi, kako smo uspešni, kako lezemo v r.t EU, skratka tragikomedija, upam, da se bo ...prikaži več stanje do zime korenito spremenilo !

• dragec 14:47 23.avgust 2012.

Ukinimo RTV prispevek in določimo, da je RTS komercialna, naj se bori na trgu in ne da je ves čas pod vplivom vodilnih strank (ali je to SDS - Grims, ali SD, LDS - anderlič, Širca....)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.