Slovenija
7719 ogledov

S takšno listo se bo na volitve podal Vladimir Prebilič

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Zala 19:53 06.december 2025.

Prebilič pojem za mlatenje prazne slame. Veliko govori, nič pove. Pove naj, v kakšnem stanju je pustil romsko vprašanje v kočevski občini in kam je poniknil evropski in naš davkoplačevalski denar, ki je bil namenjen romom.

• maček 20:40 06.december 2025.

Pa kdo je sploh ta Prebal nič.?

• sandi76 10:04 07.december 2025.

Kot kaže, bomo imeli naslednji parlament brez SD in Prebiliča !

• EKVILIBRIJ 20:07 06.december 2025.

"Prebilič pojem za mlatenje prazne slame. Veliko govori, nič pove. Pove naj, v kakšnem stanju je pustil romsko vprašanje v kočevski občini... " - In naj pove celotno zgodbo otroka, ki ga ima s ciganĆiĆo.. - kako ga je njen ...prikaži večn fotr držal za govšo za plačilo elimentacij.. kako se je z ljubico sprehajal po Slovenski morski rivi- žena doma pa je špagete kuhala in sesala....

• tinto 07:49 07.december 2025.

a je to možno

• EKVILIBRIJ 10:45 07.december 2025.

@tinto- to s špageti in sesanjem dvomim da je res.. Ostalo pa naj pošteno, kar sam pove, če ima kahonas ( cojones).. - Sklicevanje na viseče dele moške anatomije..

• Xman 21:01 06.december 2025.

Fašistom in golobčkom se že tresejo posrano-rumene gate. Nobelovec Prof. Dddddddr. Milan Kranjc jih bo rešil. Ha, ha, ha....... Pravi loleki, obojni .....

• atamama 07:30 07.december 2025.

Zanimivo kako si dela brezplačno reklamo pred volitvami. Ne vem pa ali so v SD tako neumni ali pa so tudi sami hoteli malo reklame. In mi smo ob ''udarnih'' novicah ''trepetali'' ali bosta dva luzerja povedala kaj novega. Sicer ...prikaži več pa poudarki, ''pošenost, preglednost....'' mi dajo veliko misliti, ali sem že videl zelenega psa, ker potem bom morda tudi poštenega politika, kajne?

• Plavi-mil 11:04 08.december 2025.

A, ni fino, ko se ravsajo med seboj in delijo glasove na manj.

• Soljatar 20:55 06.december 2025.

ta sluzavc je že v šrartu propadel....vsi te levi klovni z golobarjem na čelu so sam še za v kanto za smeti, zapret, zašvasat in Savo ruknt...

• tinto 08:32 07.december 2025.

Pa kako lepa gospa sedi poleg njega mali murgeljski prdec nikoli ni bil v družbi tako lepe Gospe

• EKVILIBRIJ 10:49 07.december 2025.

Mogoče žena ? - https://n1info.si/novice/slovenija/brigita-prebilic-o-predsedniski-kampanji-bilo-je-zelo-zanimivo/

• sam99 12:37 07.december 2025.

cigane + komuniste že pobijajo; sam prašam ? ?

• miho 21:19 06.december 2025.

Mene njegovo ime preveč spominja na slavno rusko osebnost, zato ga ne volim.

• tinto 23:07 06.december 2025.

moti me pri njemu samo to da je na referendumi za evtanazijo zaokrožil za drugače pa ni tako slab

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.