V nebesih se je vnel prepir, ko sva kalila nočni mir. Odkrival sem svet neznan, vsak poljub je zame bil vulkan. In ko enkrat bom umrl in ti boš daleč proč, ne mi sveč prižigat, spomni se na božično noč.… ...prikaži več.
“Aleluja baby, baby,”
telo in dušo sem ti dal.
Hvaležna si bila,
ko Satana iz tebe ven sem gnal.
Madona, kolk up.imen se je danes logiralo na portal Žurnala. Še dobro, da kletni imenik sprotno posodabljajo. Kolk je ubogo to Janševo aktivistično propagandno orodje.
Žurnal gre vse bolj vidno po poteh SN..Tam ničesar, kar ni v povezani z JJ ne pozabijo objavit. Še malo pa bo imel velečastni vse medije pod kontrolo. Ne pa tudi volilcev, hvala Bogu..
CSD je ze odreagiral in odvzel otroka in ga namestil v zdravo,ljubece okolje stran od teh sektasev?
A je imel še tukaj prste zraven.....??? Saj se povsod vtika. Praska se tudi tam, kjer ga ne srbi. Janša naj si najde pošteno službo, da bo delal.
Kako je znana?prvič slišim.no,sicer smo zgleda vsi slovenci znani,saj je nas samo miljon.
Še ena ,ki je za sex brez greha ali brezmadežno spočetje .
V nebesih se je vnel prepir, ko sva kalila nočni mir. Odkrival sem svet neznan, vsak poljub je zame bil vulkan. In ko enkrat bom umrl in ti boš daleč proč, ne mi sveč prižigat, spomni se na božično noč.… ...prikaži več. “Aleluja baby, baby,” telo in dušo sem ti dal. Hvaležna si bila, ko Satana iz tebe ven sem gnal.
Jebo te srbijanska muzika da te jebala
Madona, kolk up.imen se je danes logiralo na portal Žurnala. Še dobro, da kletni imenik sprotno posodabljajo. Kolk je ubogo to Janševo aktivistično propagandno orodje.
Žurnal gre vse bolj vidno po poteh SN..Tam ničesar, kar ni v povezani z JJ ne pozabijo objavit. Še malo pa bo imel velečastni vse medije pod kontrolo. Ne pa tudi volilcev, hvala Bogu..
Bebo!
Ojoj s to deklino se bo pa JJ hudo opomogel.
Mamica mamica srbela me je jamica pa še sprijelo se je...
Janša se veseli vsakega novega Slovenca, kar je dokazal že v preteklosti in bo dokazoval tudi med prihodnjim mandatom na čelu vlade.