Slovenija

Sajovic: Dati strankarsko in osebno korist pred Slovenijo je zavržno

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Grunf 16:53 19.marec 2026.

Tudi Sajovic bi bil zanimiv primerek za prisluhe. Prava pogoltna kanalja.

• Rim 18:57 19.marec 2026.

Zavržno je naše domače notranje probleme reševati v tujini. In to tik pred volitvami, s ćimer vabijo tujino, da se posredno vmeša še v same volitve.

• etvi 16:19 19.marec 2026.

Sajovic pkrast onemogle upokojence posesti kot si ti naredil je še bolj zavrženo lopov.

• Paark 16:24 19.marec 2026.

Čreva stara

• maček 18:09 19.marec 2026.

Sajovic,obrani nas pred mafijo,bo šlo?

Leon 19:57 19.marec 2026.

Ne samo osebna in strankarska korist ,tudi sovraštvo do Slovencev ,ki ne podpirajo njihovega vodje in strankarskega programa poganja SDS ,kar se odraža v sovražnih dejanjih zoper državljane Slovenije .

• Janez11 17:56 19.marec 2026.

Slovenija sedaj vemo , da je ukradena država s strani balkanske mafije , ki jo vodita Janković in Kučan zato je odveč pritiskati na naša domoljubna čustva. Pravi domoljub nikoli ne bi volil mafijo , da bi ta še naprej ...prikaži več kradla , prirejala volitve,m zapirala opozicijo, izvajala čistke zaradi drugačnega političnega prepričanja . Vsi , ki volite leve stranke se sprega mafije in verjetno , da tako kot zmešana Urška Klakočer dobivate "razliko do plače "

• atamama 20:11 19.marec 2026.

Janez, tvoj Janez ne pozna domoljublja. Samo ego svojih potreb.... preberi kaj je povedal Šeruga. Pa je malo. Sošolci iz Kumrovca imajo kar precej za povedati, čeprav že v letih se mlajši nasmejimo, ... in vidimo iz današnjih dejanj da ...prikaži več ne lažejo... posebno tisto, da bi za milimeter napredovanja staro mamo prodal....

• joze5827 17:27 19.marec 2026.

Ja, to ste VI v SVOBODI, postali smo mafijska država. To je iz posnetkov videti. VI v SVOBODI pa ste to omogočili.

jezeran 20:15 19.marec 2026.

Katastrofa, branjenje korupcije in golazni več vredno kot Slovenija. Sramota za tistega ki bo volil Svobodo ali SD ter seveda SDS, katera je že tako ali tako v globokem dreku.

jezeran 20:15 19.marec 2026.

In ti pizda od Sajovica si izdal in prodal poštene slovence s svojo korupcijo

• slovenski3 19:57 19.marec 2026.

Sajovic hodi naokrog lačen in ratrgan samo zato, da bi bilo Sloveniji bolje in da bi ji več ostalo.

• ico7 20:09 19.marec 2026.

😂😂😂😂😂🤮😂😂😂😂Ubogi pesek!

• jakec1575 18:49 19.marec 2026.

neverjetno naivno se mi zdi da volivci ne problematizurajo delovanje privatne izpostave mossada na slovenskih tleh. To je bolece. popolnoma se ne zavedajo posledic tega. mi je vseeno ali so placani ali samo kratkovidni. to je tako hud poseg v ...prikaži več drzavno varnost, da lahko sesuje slovensko neodvisnost.

MS 17:00 19.marec 2026.

etvi, očita Sajevicu da je storil nekaj "ŠE BOLJ ZAVRŽENEGA" od česa? A ja, od Janša-izraelskega poskusa vplivati na volitve! Torej model priznava da je Janša storil ZAVRŽNO DEJANJE IN GA POSLUŠA MINIMIZIRATI z nekim dejanjem Sajovica in v maniri ...prikaži več SDS-a ni predložil nikakršnega dokaza!

• Xman 08:35 20.marec 2026.

Maj pojasni izvor svojega premoženja, tudi tistega pisanega na sorodstvo. Lopov lopovski!

• Ender 09:29 20.marec 2026.

ja ja Ja za 8 marec dan kurbarije so se tovarišice tako nažigale da je sperma v potokih tekla. Še vsak najbolj nagravžni kložar je za 8 marec okusil tisti kos tovarišicinega povcanega mesa

• popokatopetl 16:26 19.marec 2026.

SDS - za domovino ali za Izrael??? Izrael namreč nima prijateljev, samo "interese".

• Ender 19:22 19.marec 2026.

so mi doktori v Ormoški ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več, ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih ...prikaži več h sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.