Avto /avto/dosje-avto
15144 ogledov

Samomorilsko? V Umag in nazaj z malimi električnimi avti v enem dnevu ...

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 08:30 18.julij 2025.

sepravi za pot, ki jo navadn avto opravi prakticno "na rezervi" so ti mogli preracunavat kje bodo dofilal, bodo prsli nazaj, skrbel jih zastoji,... bravo! Zalostno pa, da smo 30 let nazaj za seboj pustil fickote,stoenke in vse njihove tegobe ...prikaži večobe z majhnimi dometi, prostornostjo,... in sedaj nam to isto zadevo (sam v vecji obliki in z drugim pogonom) predstavljajo kot napredek človeštva??? Hm rahlo sm zmeden!

• blayo 11:15 18.julij 2025.

Ti si tak ubog revež, da si non-stop na rezervi 😂😂😂

NickMason. 07:34 18.julij 2025.

Kdor se hoče ukvarjat z eavtom,samo izvoli,dokler obstaja bencinar,bom vozil bencinarja,ko bom velik in bogat bom imel pa oba,torej v mojem primeru nikoli.

• 4krogci 08:58 18.julij 2025.

te bom malo popravu...dokler sm revn bom na dizlu...ko bom pa bogat...bom pa na bencinu, pa četudi bo 10€ po litru! Pač normaln clovek te neumnosti z eavtom nikoli nebo sprejel.

NickMason. 09:57 18.julij 2025.

oh,takoj nekdo užaljen,oprosti

• blayo 10:50 18.julij 2025.

Reveža morata to objavit na javnem forumu 😝 Saj lahko tudi internet odjavita pa te objave na prtiček napišete in napopata na oglasno desko krajevne skupnosti v svoji vasi, vama bo več za kruh ostalo 😂😂😂

NickMason. 12:26 18.julij 2025.

tebi pa dolgčas pa pametuješ ,koristi pa nobene,sam sebi si napoto

• blayo 13:10 18.julij 2025.

Ker od tvojih komentarjev so drugače zelo velike koristi 😂 predvsem ker si napisal samo to, kar boš ti počel in kako boš to počel. In nas seveda vse zelo zanima tvoje početje, ker si pač Žurnal24 influenser in se ...prikaži več zgledujemo po tebi 😂😂😂

NickMason. 21:38 18.julij 2025.

se vidi da je datum,pa se nažigaš cele dneve,dva tri dni pa si suh in ubogi,zdaj pa tako korajžen ,na pa na zdravje,probaj še kaj počet drugega kot šinfat folk

Garancija 08:07 18.julij 2025.

Sama reklama za jajca,ki jih noče nobeden kupiti.A ste vedeli,da na norveško s tem avtom ne smeš na trajekt,ker je nevarnost samovžiga, no pa potem imej to sranje

• 4krogci 08:32 18.julij 2025.

ta prepoved je ze odpravljena...nenazadnje tudi trajekte majo elektricne ti skandinavci.

• blayo 11:14 18.julij 2025.

Garancija na javni forum napiše nekaj, da lahko potem to laž sam sebi verjame 😂😂😂 Dongfeng je letos v SLO začel prodajat en samcat svoj model in jih je prodal pol toliko kot BMW, ki ima v svojem prodajnem repertoarju ...prikaži več več kot 20 modelov. Daj, malo se potrudi, če že plačuješ naročnino za internet, malo posrfaj. V tem juniju je bilo v SLO prodanih 66 kosov samo teh treh avtov, se pravi vsak dan trije.

• Fredi34 12:44 18.julij 2025.

Blayo, ker javnih podatkov o prodaji dongfenga v primerjavi z BMWjem ni, prosim posreduj vir kjer bi tvojo prebrali. Hvala.

• blayo 13:00 18.julij 2025.

Imaš vse javno... za vse prodane avtomobile, za vsak mesec posebej... https://www.ads-slo.org/statistika

Garancija 08:01 19.julij 2025.

Ja se vidi kje dongfeng čisto spodaj,še zmeraj slovenci prisegamo na vwagen,ker je zanesljiv in dober

• atamama 13:37 18.julij 2025.

Vauuu, kakšna reklama. Kaj ne bi raje testirali te poti s fičkom, 2 odrasla, 2 otroka 6 in 10 let, krompir, vsa zelenjava, 35 litrov vina, oprema in vsa oblačila v avtu brez prtljažnika. Ob 8:30 start na Viču in ...prikaži več ob 13:00 prihod v Novigrad. Brez klime samo trikotno okence je dedek obrnil ko je kadil. Pa ponovite to novinarji? Nimate jajc ne ideje kako, kajne?

• Fredi34 08:49 18.julij 2025.

WAu... Poseben članek napisan za pot, na katero se jo nekateri podajo tudi s kolesom. Sicer raje v pomladanskih dneh, pa vseeno. Zraven tega ima moj 2.0 tdi pod temi pogoji in na tej poti porabo 4,5L. Seveda napoljnen z ...prikaži več dvakratnikom volumna prtljage kot v testu, ter 4mi potniki in ne enim. No, pa eno 3x se lahko peljemo tja in nazaj (LJ-Umag) brez postanka na črpalki.

• Fredi34 08:56 18.julij 2025.

Pardon, sem vzel kalkulator v roke. 4x se lahko pljem tja in nazaj z enim naplnjenim rezervarjem.

• blayo 10:44 18.julij 2025.

Wau, Fredi, še dobro da si delil z nami ta komentar! Res si car s svojim TDI-jem! No zdaj pa se hitro pelji 4x tja pa nazaj, ker imaš ravno cajt.

• Fredi34 11:06 18.julij 2025.

Blayo... Car ali ne, ni pomembno. Pomemben je članek, ki piše o dosežkih EV avtoindustrije. Roko na srce, o tem kar piše je smešno, če že ne tragikomično. Kar sem hotel izpostavit pa je to, da se lahko potuje tudi ...prikaži več z drugimi avtomobili, dovolj ekonomično, upoštevaje Evro6e standarde, tudi okoljsko povsem sprejemljivo, predvsem pa brez stresa in jeze, kar vožnja z EV-ji pač ni.

• blayo 13:06 18.julij 2025.

Ne, ne piše o dosežkih EV avtoindustrije ampak o testu ki so ga izvedli z najcenejšimi EV-ji. Torej ti si napisal komentar, ker si mnenja da bi bilo potrebno pisati o vseh avtomobilih ali pa o nobenem? Zakaj misliš da ...prikaži več vožnja z EV-jem predstavlja stres in jezo? Kako si prišel do tega zaključka? Zame recimo stres in jezo povzroča vožnja s katerim koli avtomobilom, še posebej v prometnih konicah.

karjola 09:04 19.julij 2025.

Saj je lepo napisal, vumag in nazaj v enem dnevu ker je večina časa na kablu. bwuga mati. in to je prihodnost? Ves moj čas bom zapravil za polnjenje dragih električnih jajc? Ki nimajo 1000 km dometa? Pizda ja, še ...prikaži več moja 23 let stara mazda naredi več km kot ta električen drek

• rd2dmk2 12:45 18.julij 2025.

blayo... pa tebi gre dobro, celo odlično, kmalu boš imel 99,99 % vseh komentarjev tukaj. dej se malo pomiri in me pusti da obdržim renome... ki si mi ga TI tako očarljivo dodelil...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.