Me zanima, kdaj bo nekdanja uprava Hypo banke pri nas v Sloveniji dočakala podobno sodbo? Pa tolk nepravilnosti in pokradenega denarja s pomočju partnerski navez. Koliko enih ljudi bi moralo biti pri nas zaprtih. A bomo kdaj dočakali pravične sodbe… ...prikaži več pri nas? Naj se naše sodstvo zgleduje po hrvatih, bi se imelo kaj naučiti...
A ste res kekci na tem Žurnalu: "Sanader mora v petnajstih dneh državi vrniti tudi nekaj manj kot pol milijona evrov oziroma 3,6 milijona evrov." a ne znate vsaj prebrati kar ste napisali...res ste kljukci. :x
10 let je dobil,tako se dela a ne kot pri nas,SRAMOTA da se dilerji sprehajajo po Sloveniji in se smejejo kot tisti opankar
kdaj bo tako v Sloveniji ?
mislim da ne bo --kar se tega tiče so hrvati že v EVROPI-mi pa še do sodišča ne pridemo,ker ni časa
"Naši" pa bodo danes oproščeni na sodišču.Banana republika
Bravo sosedje!!!!Ste dokazali da imate sodstvo 10 let pred našemu Balkanskemu kotlu....
Opankar im bo pomagal,pa ta mal in še brko
2o let...
Me zanima, kdaj bo nekdanja uprava Hypo banke pri nas v Sloveniji dočakala podobno sodbo? Pa tolk nepravilnosti in pokradenega denarja s pomočju partnerski navez. Koliko enih ljudi bi moralo biti pri nas zaprtih. A bomo kdaj dočakali pravične sodbe… ...prikaži več pri nas? Naj se naše sodstvo zgleduje po hrvatih, bi se imelo kaj naučiti...
Sanader mora v petnajstih dneh državi vrniti tudi nekaj manj kot pol milijona evrov oziroma 3,6 milijona evrov. - PRAVILNO: 3,6 MIO KUN !!!
Nikoli!!!
so že popravili, se zgodi manjša napaka, nihče ni nezmotljiv!
10 let samo v eni obtožnici. Še 3 sojenja za druge koruptivne zadeve še potekajo....
A ste res kekci na tem Žurnalu: "Sanader mora v petnajstih dneh državi vrniti tudi nekaj manj kot pol milijona evrov oziroma 3,6 milijona evrov." a ne znate vsaj prebrati kar ste napisali...res ste kljukci. :x
Blagor Hrvatom...oni imajo vsaj sodišča in sodnike...Mi pa leglo skorumpirancev z dosmrtnim mandatom