Opozicija včeraj spet pokazala vso svojo primitivnost v razpravah. Upam da ti ljudje nikoli več ne pridejo na oblast. Nihče si ne more predstavljati česa so vse zmožni.
Mlinarjeva je dobila rekordno glasov na EU volitvah. V čem vam je nekaterim zdaj problem, če je bila izbrana? Šarec pa premore pameti in umirjenosti, po drugi strani pa odločnosti, več kot vsi ostali skupaj.
Jelinčič izdajalec vseh,ki smo te volili!! NIKOLI VEČ ne dobi mojega glasu jaz ne podpiram izdajalcev Slovencev!! Gls za Jelinčiča je glas za komuniste!!
Monika je kriva, Jelinčić rabi denar za odvetnike, pa če bi bile nove volitve... :) No ja, to, da bo Jelinčić vse podprl, sem rekel že pred sprejemanjem proračuna. Jasno mu je, da ga po naslednjih volitvah ne bo več… ...prikaži več v parlamentu. Mora vsaj to izkoristiti, da je po nekem čudu po dolgem času sploh prišel v parlament.
Opozicija včeraj spet pokazala vso svojo primitivnost v razpravah. Upam da ti ljudje nikoli več ne pridejo na oblast. Nihče si ne more predstavljati česa so vse zmožni.
Ehhhh..... Zmagec .....nevretencar.
Obična gnida profiterska
Mlinarjeva je dobila rekordno glasov na EU volitvah. V čem vam je nekaterim zdaj problem, če je bila izbrana? Šarec pa premore pameti in umirjenosti, po drugi strani pa odločnosti, več kot vsi ostali skupaj.
Zakaj je pa potem ni v EU parlamentu, če je dobila rekordno glasov ?
smrdljiva lopovska nesposobna banda, zginte na goli otok
Še malo,pa bomo ločevali vodilne ljudi po državah,iz katerih prihajajo ....le tu pa tam bomo vmes videli še kakšnega avtohtonega slovenceljčka..
Kam smo prišli,še mal,pa bo Kurc premier,Šarca pa kurc gleda,pa jodlarsko inistrico z šiviljo vred tut!
ministrico je prov
Sram naj bo Bratuškovo in Šarca, ki sta se prodala za Mlinarjevo.
Sramota, da imamo avstrijsko državljanko za ministrico. Šarec naj odstopi.
Saj smo imeli argentinskega državljana tudi že, pa hrvaškega, pa mogoče še kakega.
Pol pa še Kurza uvozimo. Ja tistega ta belega kret...
Jelinčič izdajalec vseh,ki smo te volili!! NIKOLI VEČ ne dobi mojega glasu jaz ne podpiram izdajalcev Slovencev!! Gls za Jelinčiča je glas za komuniste!!
Zame je izdajalec Polajnar.
zmago naj te baba obere do gat ..smrad komunistični
Saj glih za to, da ga NE obere do gat, je dal jeziček na tehtnici avstriki..
njegova sem imel v mislih
Monika je kriva, Jelinčić rabi denar za odvetnike, pa če bi bile nove volitve... :) No ja, to, da bo Jelinčić vse podprl, sem rekel že pred sprejemanjem proračuna. Jasno mu je, da ga po naslednjih volitvah ne bo več… ...prikaži več v parlamentu. Mora vsaj to izkoristiti, da je po nekem čudu po dolgem času sploh prišel v parlament.
Torej, sedaj se ve koliko je vreden glas poslanca jeliniĆiĆa. : 620 taužent evrov + staro orožje