skoraj vsi eko izdelki na trgovinskih policaj je čista laž.Velja še vedno zdrava kmečka pamet in to je vse,pa ni treba vse imet in probat v življenju,malo skromnosti ne škodi
Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan....glej več informacij
........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Jaz pa vama bom tako povedal. Če človek preboli kaj takega kot je ona, ji je prav malo mar za vse ogabnosti kar sta jih napisala o njej. Tudi o vajinih komentarjih se ji " fučka". Marsikomu pa je dala… ...prikaži več moč, da se bo boril za življenje in ob pozitivnih mislih tudi zmagal.
Saša E. Je zelo inteligentna in topla osebnost in v svojem življenju ima kaj pokazati. Globok priklon !
Zanimivo da je ta temnolaso kolegico prepustila usodi..- Pa sta bile ko rit in srjca skupaj..
skoraj vsi eko izdelki na trgovinskih policaj je čista laž.Velja še vedno zdrava kmečka pamet in to je vse,pa ni treba vse imet in probat v življenju,malo skromnosti ne škodi
Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan....glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
tudi v svojo vagino mora prejemati samo 100% eko spermo !
Zakaj nas posiljujete s tem? Tisti, ki ji sledijo, bodo to itak prebrali, nam ostalim je pa vseeno oziroma nam to predstavlja digitalne smeti.
Od teh ''modrosti'' Saše in Zvezdane sem že pošteno utrujen in naveličan...
Plačan prispevek oseb, ki niso več v središču pozornosti.
100% JE TAKO ! KO začne zanimaja padat, se dele svašta.. sam še čakam, da začne baba joške, rit in luliko kazat ( da si povrne v pozornost)
Jaz pa vama bom tako povedal. Če človek preboli kaj takega kot je ona, ji je prav malo mar za vse ogabnosti kar sta jih napisala o njej. Tudi o vajinih komentarjih se ji " fučka". Marsikomu pa je dala… ...prikaži več moč, da se bo boril za življenje in ob pozitivnih mislih tudi zmagal.