Šport /sport/moto-sporti

Po 12 letih molka spregovoril: "Takrat sem spoznal, da gre za Schumacherja"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 10:40 31.maj 2026.

Gledam sliko terena in ne morem verjeti svojim očem, ko vidim, da na svetu obstajajo idioti , ki se vozijo med skalami. Absolutno pa ne verjamem, da je bil Šumi takšen mojster smučanja , da je lahko zavestno zapeljal na ...prikaži veča takšen teren. Od kar mi je razneslo pancer , sreča pri zapenjanju sem glede svoje varnosti vse obrnil na glavo. Tale terenček mi je bil mala malca, tudi ograja na koncu Starga vrha , po hosti , z Vitranca II , Krvavca pod kabinsko , vse dokler se ti ne zgodi banalnost pancarja

• Idioti 10:48 31.maj 2026.

Pa da ne boste mislil , da mi je razneslo pancer za 100 € , Razneslo mi je DYNAFIT F3 TEKMOVALNE ! Vložke sem prenesel v drugi oklep in sicer DACHSTEIN V3 PRO, tudi tekmovalne ! Pašejo .

malonaokoli 10:17 30.maj 2026.

nič novega ni povedal, kar je pisalo, jaz pa bom dodala, Michael je bi hiperaktiven, polen življenja in zagotovo si nebi želel da ga ohranjajo pri življenja da že 10 let nepokreten vegetira v postelji. Njegova žena se mu res ...prikaži več maščuje za vse skoke in varanja zaprtega v osami. Žalostno, že tako je prizadet, neodziven, pa ga zapirajo in pokrivajo kot da je komu nevaren in kužen.

• Idioti 10:58 31.maj 2026.

Če si hiper aktiven , ni noben razlog , da plezaš po fasadi stolpnice . Jaz bi tu prej rekel , da je nekdo , ki je bil z njimi , pred njim zapeljal na tale teren, on pa za ...prikaži veča njim . Po vsej logiki varnosti že na SLO smučiščih , kaj šele v mondenih , bi tale teren moral biti na vrhbjem delu ograjen s leseno ograjo i plastiko , da ne more noben skozi .

malonaokoli 09:53 01.junij 2026.

Smučala sta z sinom in žal poleg tabel in opozoril odšla izven urejene proge, med skalovje iskat adrenalin. Ne moreš gore obložit pred izzivalci sreče...V Švici imamo zelo visoke kazni, tako da tudi najbolj predrzne, znesek ustavi in se vrne na urejeno progo.

malonaokoli 10:22 30.maj 2026.

Christofer Reeve ( super man) je po nesreči ostal invalid ( tetraplegik) kakšno srečo je imel, da ga je žena spoštovala imela rada in ga vozila povsod tudi v vozičku se da ! Kakšna razlika med Corino.

• Kmodri_ 11:52 30.maj 2026.

to je bilo izkaz globokega spoštovanja, do igralca, ki je mnogo pretrpel pri snemanju Supermana!

• Toma 20:00 30.maj 2026.

Raje na motor kot na konja! Nikoli ne veš kaj ga bo prijelo.

• Idioti 11:12 31.maj 2026.

Ko sem padel s Šmarne pri žel. postaji v K.g. in dobil zaradi makadama ne veliko luknjo v kolen, sem že čez pol ure v Robah zajahal isto, ki se je pa obrnila v dolino in je bil padec fenomenalen, ...prikaži večn, sicer na gosto travo. Najboljš so bili pa bikci na travi nasproti postaje K.g. Divji lipicanc Miško je bil mala malca ! Pa sem bil dokazano hiper aktiven in bil zaradi svoje divjosti , lahko že velikokrat pokojni. Eni pač nimajo sreče, samo enkrat in ostanejo invalidi, eni ga pa serjejo cel življenj

malonaokoli 10:00 01.junij 2026.

Strinjam se, ko sem delala 18 let v Soči ZRI sem imela priložnost skrbeti za takšne ne srečkote, ki so 20x imeli srečo, enkrat pa ne...toda nikomur ne privoščim da ga bližnji zaprejo v osamo, vsak invalid potrebuje socialno mrežo ...prikaži več znancev, prijateljev, sosedov in ne nazadnje podporo države. Vso srečo idiotek ( a lahko spremeniš nick ) v kaj prijaznega, ker si srečko.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.