sem slišal da je danes ob 7uri že bilo 110 samomorof , ker budale leve niso mogle preboleti, da so ga ORNG popušili skupaj z vodstvom države , Kaj mislite koliko levakf se bo še fentalo do večera Ja ja… ...prikaži veča ja danes bo dolgi dan in levakov bo gagnilo na tone
SDS je vedno v ospredju, ko je treba rušit zakone in reforme trenutne vlade. Ne delajmo si utvar, idiot Primc je bil samo podizvajalec tega projekta. Kako pa mu je uspelo po petih mesecih popolnoma obrniti rezultat glasovanj je pa… ...prikaži več drugo vprašanje.. Upam, da bodo poraženci to znali analizirat..
Analiza je zelo pristranska, lahko bi rekli, da je analiza po naročilu, kajti poraz koalicije na tako subtilni temi, je mogoče odlično uporabiti zoper njo v kampaniji za prihodnje volitve, ki se je že začela.
Hja, SDSu je uspelo z lažmi, ki so jih župniki pribijali s svojih prižnic..Recimo v stilu, da te bodo evtanazirali, če boš kdaj neprevidno izjavil, da hočeš umreti in podobne bučke.."Odklop" bi prišel v obravnavo zdravniškega konzilija le v primeru,… ...prikaži več da imaš neozdravljivo bolezen v zadnjem stadiju in nočeš preživeti zadnjih dni v bolečinah kot živo truplo v breme sebi in svojcem...In še to moraš jasno in glasno sam zahtevati..
Ampak sedaj je zmagal "otrokoljubec"Primc, res ste ovce :))
Super, upam da si stari ljudje zapomnijo, kdo bo za zdravnika in njihovo paliativo poskrbel, da ne bo kot sedaj, ko umirajo sami za vrati doma brez pomoči. Verniki v vrsto, pa pomagat plenice menjat, prat in pospravljat naslednjih 5… ...prikaži več let bolniku, če že odločate o njegovi volji.
sem slišal da je danes ob 21 uri že bilo 10 samomorof , ker budale leve niso mogle preboleti, da so ga ORNG popušili skupaj z vodstvom države , Kaj mislite koliko levakf se bo še fentalo do jutra, Ja… ...prikaži večJa nocoj bo dolga noč,
Ampak nekateri boste še vedno životarili v kleti ali končali na strehi..Za večino se ne bo nič spremenilo le, zavedati se bodo morali, da jih v bodoče sam Primc zastrupljal s krščanskimi vrednotami..
sem slišal da je danes ob 7uri že bilo 110 samomorof , ker budale leve niso mogle preboleti, da so ga ORNG popušili skupaj z vodstvom države , Kaj mislite koliko levakf se bo še fentalo do večera Ja ja… ...prikaži veča danes bo še dolgi dan in levakov bo gagnilo na tone
Hrvasko ljudstvo je razocarano. Pravijo, da smo izglasovali ostati na balkanu.
sem slišal da je danes ob 7uri že bilo 110 samomorof , ker budale leve niso mogle preboleti, da so ga ORNG popušili skupaj z vodstvom države , Kaj mislite koliko levakf se bo še fentalo do večera Ja ja… ...prikaži veča ja danes bo dolgi dan in levakov bo gagnilo na tone
SDS je vedno v ospredju, ko je treba rušit zakone in reforme trenutne vlade. Ne delajmo si utvar, idiot Primc je bil samo podizvajalec tega projekta. Kako pa mu je uspelo po petih mesecih popolnoma obrniti rezultat glasovanj je pa… ...prikaži več drugo vprašanje.. Upam, da bodo poraženci to znali analizirat..
Od zaposlenega na FDV drugačne ocene sploh ne morete pričakovati.
Jajo je tud koncal fdv. Ok?
Levicarji se zaradi mene lahko sami fentajo, ne rabijo zakona za to.
Levičarjev je dosti več kot desničarjev. Le zbuditi jih je treba iz spanja. Da povozijo sekto in svečkarje.
Analiza je zelo pristranska, lahko bi rekli, da je analiza po naročilu, kajti poraz koalicije na tako subtilni temi, je mogoče odlično uporabiti zoper njo v kampaniji za prihodnje volitve, ki se je že začela.
Hja, SDSu je uspelo z lažmi, ki so jih župniki pribijali s svojih prižnic..Recimo v stilu, da te bodo evtanazirali, če boš kdaj neprevidno izjavil, da hočeš umreti in podobne bučke.."Odklop" bi prišel v obravnavo zdravniškega konzilija le v primeru,… ...prikaži več da imaš neozdravljivo bolezen v zadnjem stadiju in nočeš preživeti zadnjih dni v bolečinah kot živo truplo v breme sebi in svojcem...In še to moraš jasno in glasno sam zahtevati.. Ampak sedaj je zmagal "otrokoljubec"Primc, res ste ovce :))
Super, upam da si stari ljudje zapomnijo, kdo bo za zdravnika in njihovo paliativo poskrbel, da ne bo kot sedaj, ko umirajo sami za vrati doma brez pomoči. Verniki v vrsto, pa pomagat plenice menjat, prat in pospravljat naslednjih 5… ...prikaži več let bolniku, če že odločate o njegovi volji.
Večeras je naaašaaa fešta, večeras se vino pije. Nek se igra, nek se piva, jer ko ne piva, Slovenac nije
Nekateri zelo mladi slovenci so proti plačilu tudi primitivni..
Čefur 🤣🤣
sem slišal da je danes ob 21 uri že bilo 10 samomorof , ker budale leve niso mogle preboleti, da so ga ORNG popušili skupaj z vodstvom države , Kaj mislite koliko levakf se bo še fentalo do jutra, Ja… ...prikaži večJa nocoj bo dolga noč,
Ampak nekateri boste še vedno životarili v kleti ali končali na strehi..Za večino se ne bo nič spremenilo le, zavedati se bodo morali, da jih v bodoče sam Primc zastrupljal s krščanskimi vrednotami..
Imbecil se kar copy pasta svoje kretenije. Ni sposoben enga stavka napisat, bebec retardirani.
Adi...in takšni predstavljajo in zastopajo sekto velečastnega..
sem slišal da je danes ob 7uri že bilo 110 samomorof , ker budale leve niso mogle preboleti, da so ga ORNG popušili skupaj z vodstvom države , Kaj mislite koliko levakf se bo še fentalo do večera Ja ja… ...prikaži veča danes bo še dolgi dan in levakov bo gagnilo na tone
Rumena sekta ima ideologijo pritlehnosti po vodji sekte Puklastem!
Vlada pada ! Agonija ptica, kateremu so volilci pristrigli krila se nadaljuje, zato nima nikakrsnega smisla, da vstraja.
Puklasti ..če dobiš boj še ne pomeni, da si dobil vojno..