Magazin /magazin/film-glasba-tv
15522 ogledov

Najbolj vroč dogodek v Sloveniji: Se bo danes sesula stran Eventima?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ivo5 08:09 19.januar 2026.

Plačana reklama za koncert...

• 4krogci 07:32 19.januar 2026.

Od tolk kvalitetne SLO glasbe…moreš bit res retardiran da greš na ta cigumigu od Modrijanov!

mahatma2 09:40 19.januar 2026.

Kvalitetna Slovenska glasba je kar širok pojem . Za Modrijane ne vem ali so kvalitetni ali ne . Bili so pa kvalitetni Avseniki in Slaki in še kdo od narodnjakov.Sam osebno pa najraje poslušam Iztoka Mlakarja ,Adi Smolarja , Jana ...prikaži veča Plestenjaka . Kar se pa pevk tiče sem pa bolj zagret za starejše pevke , kot so Marjana Deržaj , Majda Sepe , pa Neca Falk, pa še katera , ki mi ta hip ne pride na misel

red 10:11 19.januar 2026.

Sama glasba ni nek presežek, žurka je pa dobra. In to se prodaja.

red 09:26 19.januar 2026.

Obstaja posnetek na katerem Blaž Švab na vprašanje: " Ali bo kdaj Noč modrijanov v Stožicah?" odgovori "Samo, ko bodo Stožice v Celju". Sam da je gnar!

• Plavi-mil 08:03 19.januar 2026.

Za tebe je balkansko kolo , tancaj, tancaj naprej, za nas Slovence je pa harmonika in SLOVENSKA glasba.

Leon 08:53 19.januar 2026.

Za Slovenceljna so vile in gnoj . Jaz prisegam na glasbo ,ki mi je všeč ne tisto ,kar drugi zapovedajo .

• Plavi-mil 09:24 19.januar 2026.

Idi na Balkan in tam pleši.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.