Slovenija
72695 ogledov

Še ena banka uvaja novo provizijo, do 120 evrov za transakcijo

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:12 19.oktober 2025.

Kadar grem na banko se za okencem obnašajo,kot da jemljem njihov denar

NickMason. 08:34 19.oktober 2025.

Jaz pa jim rečem dober dan,kako ste..... vedno debatiramo,če se ne odzove ,pa vprašam,kaj je slab dan al kako,ponavadi se zadeva takoj obrne na sproščenost,tisti ki se ne mu zaželim srečo,kaj kmalu se uredi,preveč je norcov na svetu,pa imajo tudi ...prikaži več oni pravico živet,sam vedet mora kaj je ,če še ne ve

ADImavasrad 15:59 19.oktober 2025.

Nick, se strinjam, tudi za davkarijo velja enako in še marsikje. Uslužbenci morajo pac delat po navodilih in niso krivi, če navodila pisejo kreteni. Saj pogosto sami povedo, da je to noro in se tudi njim samim zdi neumno.

NickMason. 16:12 19.oktober 2025.

Sicer pa kdo še hodi na banko

• Eddie 13:17 19.oktober 2025.

Kje pa je tu Tržna inšpekcija? Pri malih se spravijo na vsako črko in številko, tu pa ne bo nič. Ne verjamem, da imajo te specifične transakcije toliko višji strošek obdelave, sploh pa ne z nekimi procent/minimum/maximum feeji... Dela s ...prikaži več transakcijo imajo isto, ali gre za 20 eur ali pa za 20.000 eur.

Suli 13:14 19.oktober 2025.

Pred izvedbi transakcije mora biti uporabnik obveščen o morebitni proviziji v obratnem primeru je to "legalna" kraja. Banka Slovenije naj se pred uvedbo izjasni ali je to zakonito in transparentno izpeljano 🤔

• popokatopetl 11:54 19.oktober 2025.

Če mi bodo zaračunali za prenos na neobanko, bom pač prestavil TRR za plačo na neobanko.

• Kojak 15:41 19.oktober 2025.

Večina ljudi tega ne more, ker imajo na določeni banki kredit.

• tlacan 13:38 19.oktober 2025.

Banke si lahko privoščijo take provizije, ker jih komitenti večinoma ne kaznujejo z menjavo banke. Mogoče so včasih imeli "kartelno dogovarjanje" a danes je odprtih možnosti kar precej in so banke, ki omogočajo osnovno poslovanje brez kakršnih-koli stroškov. Zato bi ...prikaži več nujno morali ob vsaki taki potezi banke zapustiti banko, če je le možno. Bodo bankirji hitro postali pazljivi s svojim pohlepom.

• karantanc56 09:12 19.oktober 2025.

Lopovščina na lopovščino. TRR je obvezen, pa strižejo ovce. Vse oblasti v ku**u. Berite 95 tez patra Gržana, pa vam bo takoj vse jasno.

• bobubob 17:41 19.oktober 2025.

Ljudstvo, zahtevajte od vaših političnih levodesnih gurujev spremembo zakonodaje, da TRR ne bo več praktično obvezen ampak da bo možno živeti tudi brez tega novodobnega priveska oz. davka na volilce - koristne idiote.

• rd2dmk2 19:19 19.oktober 2025.

torej državljani kar polnite žeoe tujcev. pa imao nekaj (malega ) še slovenskih bank. preselite se tja. če že zarad drugega ne- zaradi domoljublja

• popokatopetl 23:39 19.oktober 2025.

Sem pri slovenski banki, ampak jih bom poslal veš kam če me bodo hoteli preveč "domoljubno" lupit. Jim ne gre tako slabo, da bi se morali nujno posluževat nizkih udarcev, dejansko delijo velike dobičke.

• rd2dmk2 19:04 20.oktober 2025.

torej , še vedno raje vidim da se bogati na moj račun sosed, kot pa ištvan, hans , luigi ali jevgenij. no recimo med naj se tudi kupi od slo čebelarja, pa etudi je še enkrat dražji od medu iz ...prikaži več diskontov, ki je sam cukr. in kot sem napisal imamo več slo bank, torej se lahko izbira od dobre in poštene doslabe in lopovske.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.