Avto /avto/na-strom

Še ena eurokratska o zvoku motorjev vozil

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Iuckyss1 07:14 30.marec 2026.

Prikletni bodo predvajali harmoniko....he,he, sicer pa je tole z zvokom V8 motorjev pri štromarjih kot telefonski sex...

• Toma 10:23 30.marec 2026.

Zanimivo, jaz sovražim frajtonarco v dno duše!

Iuckyss1 12:26 30.marec 2026.

Ti jo bo Januzlj zapovedal Toma..: )

• Pepe007 08:11 30.marec 2026.

Neumnost. Naprave naj bodo čim tišje. Pešci, ki se zanašajo na sluh, bodo kljub generiranim zvokom električnih vozil, neprijetno presenečeni, ko jih bo en zbil s kolesom. Kolesar z navadnim kolesom se zlahka pelje 30+ km / h po ravnem. ...prikaži več Da o kakih e skirojih niti na govorimo. Ali bo EU predvidela, da naj bo obvezen generator zvoka za kolo?

NickMason. 08:24 30.marec 2026.

Ni pa neumna zamisel,ker so bicikli ravno to problem,ko ti švigne z lepega mira....

• Pepe007 08:51 30.marec 2026.

Ljudje imamo oči. Potrebno jih je uporabljati za kaj drugega kot zijanje na telefon. Pa držati se pravil tudi če misliš, da v nekem trenutku ni potrebe. Če človek hodi po cesti odprti za promet, naj ne hodi po sredi ...prikaži več in računa, da bo avto tako slišal. Zadnjič pripeljal do ene peške s kolesom, ki je od straha skočila skoraj v jarek. Brez panike, sem navajen kokoši in bom počakal, da se umakne. Ampak za situacijo je kriva sama, ker je brez potrebe vandrala po sredini ceste.

NickMason. 10:23 30.marec 2026.

res je,tudi biciklisti imajo oči a ne,celo zvonc obstaja,pa pozvoniš da opozoriš,a ni temu namenjen,jaz bi vsem ki v prometu uporabljajo mobi,ali je to peš ali kolo ,avto ,dal kazen vsakemu brez pardona

• Toma 09:34 30.marec 2026.

Jaz bom vklopil zvok reaktivca sali pa štuke ;-)

karjola 11:31 30.marec 2026.

Jst bi predpisala zvok karjole ki škripa.

• popokatopetl 10:25 30.marec 2026.

O fak. Namesto da bi enotno prepovedali "športne" avspuhe ki zvoka ne dušijo dovolj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.