Slovenija /slovenija/crna-kronika
128 ogledov

Še ena žrtev prometne nesreče

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ghia 14:04 06.julij 2016.

od Kanižarice do nadvoza pri Lokvah obstajajo tri krožišča, po celi dolžini pa je ob cesti tudi dvosmerna kolesarska steza ločena z odbojno ograjo, vendar kolesarji vozijo po cesti, tako kot je žal tudi ta , pa še brez čelade, ...prikaži več, Leon preberite si članek v Dolenjskem listu

Leon 08:26 06.julij 2016.

Zanimivo je takojšnje jasno poročilo o prometni nsereči ! Ponavadi se išče krivca nekaj dni .Morda pa to ne velja z vse enako ?

• Bandaa 14:50 10.oktober 2022.

Marja Mravinec, ti si lajdra skurbana. Izrodek. Avgusta 2009 si mi v študentskem domu težila, da kaj nisem starejšega polbrata Denisa A. postavil na svoje mesto in ga poslal v kurac, ko me je v času, ko sem imel za ...prikaži več faks največ dela, vabil na žure v Ambasado Gavioli. Šele junija letos se je izkazalo, kakšen retard je on. Bivša partnerka je v njem prepoznala svojega očeta, zgubo in idiota Romana Medveda iz Volčje Drage. Trinajst let je bilo potrebno, da se to ugotovi! TRINAJST! In potem naj bi...

• Bandaa 14:54 10.oktober 2022.

... Denisa nekam poslal? Osebi, kateri zaupaš in ti na kraj pameti ne pride, da je z njim nekaj hudo narobe. Da je on v resnici retard. 20. avgusta letos mi je prišlo na pamet, da bi šel v Koper ...prikaži več in ubil njega, njegovo partnerko Sanelo in njuno hči Leo. Bratranec, ki nima končane niti srednje šole, si sedaj ureja hišo. Da, lastno streho nad glavo bo imel. Denis pa je pri skoraj 50. v najemu. Partnerkina starša sta mu marca 2020 metala naprej, kako dolgo je že na Obali, pa nima nič pokazati.

• Bandaa 14:58 10.oktober 2022.

Seveda ju moti ko vidita, da njuni hčerki in vnukinji ne nudi osnovne varnosti. In Denis ima končano 6. stopnjo izobrazbe. Omaro polno knjig o osebni rasti, o maksimalnem izkoristku časa ipd, pa kljub vsemu je še kar idiot. Bratranec ...prikaži več pa samo OŠ izobrazba, pa lastna hiša. Franc Mravinec, ura tiktaka. Samo vprašanje časa je, kdaj se mi bo odfukalo in bom šel na ubijalski pohod. Že tako so več let moje mokre sanje bombni napad na Brežice, moje mesto s ciljem ubiti najmanj 500 ljudi.

• Bandaa 14:58 10.oktober 2022.

Franc Mravinec, kam vam (beri: množina, zajema tebe in tvoje najbližje) pridem skrajšat muke?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.