Slovenija
12765 ogledov

Še enkrat preverite, če so vam pisali iz banke

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason. 14:38 21.november 2025.

To sem dobival že lep cajt nazaj,sem celo v NLB vse skup posredoval,itak da je prevara,no nihče se ne sekira in ne uredi zadevo,je predrago za njih,lahko propadejo tako

• Ender3 23:33 21.november 2025.

Oh ne, Banka krade na bolj perfiden način..

• damir537 14:40 21.november 2025.

Sem jim že sporočil številko,sedaj samo čakam če mi kaj nakažejo,vzeti mi nemorejo nič. Moje stanje z max.limitom=0. Naj se izkaže vsaj banda kateri sem se zaupal,če ne že delodajalec ogleda do kosti.. Preživetje dandanes v Sloveniji s takimi plačami ...prikaži več je prava umetnost.

• oneh 14:49 21.november 2025.

Mogoče bi pa moral spremeniti priimek. Taubiju so namreč v Romuniji ukradli identiteto pol pa na z ukradeno identiteto odprt račun nalagali nek denar. Kdorkoli z Taubijevo identiteto je pol lahko ta denar dvigoval. Torej pravi in ukradeni Taubi. In ...prikaži večn ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- do kdaj še plešete?

• tinto 16:44 21.november 2025.

Se govori naokoli , da predvsem zadnje dneve pred smrtjo trpijo grešniki ki so zajebali življenje to so kurbe pedri komunisti in prav tisti bi radi da se njihovo življenje konča z evtanazijo. V Rusiji takšni golazni moj prijatelj Putin ...prikaži več pomaga z red bullom Ker red bull jim da krila in potem tako lepo letijo . letijo, letijo Skozi okna nebotičnikov

• Ender3 23:31 21.november 2025.

Bolnik trolasti, frustracije se ne zdravi na forumu..Ker ga redko kdo bere in spremlja.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.