Slovenija
3505 ogledov

Se splača plačati za podaljšano garancijo?

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • matermila 15:46 05.november 2015.

    Se splača plačati za podaljšano garancijo? Niti pod razno,imam zelo slabo izkušnjo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:53 05.november 2015.

    Nikakor se ne splača. Ta denar je bolj pametno privarčevat za nov izdelek ko se star pokvari. Ta podaljšana "garancija" je večji strošek kot pa je od tega koristi.

  • vzev 17:18 05.november 2015.

    No meni se je kar splačalo. Podaljšano garancijo za 2 leti sem plačal 100€. Nato pa mi je v četrtem letu prišlo do okvare vredne 600€. Pa sem kar hitro dobil popravljano stvar nazaj.

  • erikkk 09:08 06.november 2015.

    ne splača se ... to je naštimano samo da daste za stvar več ...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:03 06.november 2015.

    Za kater izdelek je pa šlo?

  • etiosa 19:22 06.november 2015.

    nalogov samo iz primerov podaljšanih garancij. Kaj dosti ni za razmišljati, saj en obisk serviserja cenovno pride več kot je strošek podaljšane garancije za npr. dodatna 3 leta. V življenjski dobi aparata pa se v 5-ih letih lahko pripeti marsikaj. ...prikaži več Najprej odpovejo cenejše komponente, proti koncu pa tiste dražje. Eni imajo seveda začrtano politiko kupiti cenejši aparat, ga imeti do prve okvare po izteku garancije in ga zavreči ter kupiti novega. Nič narobe dokler so odlagališča zastonj. V tujini si marsikje tega ne morejo privoščiti in se zadeve popravljajo.

  • mph 09:51 08.november 2015.

    Moje izkušnje in prijateljev so slabe do sedaj ampak načeloma samo glede počasnosti popravila. Vse pa so sicer z Big Bangom. Na koncu je bilo vse popravljeno, brez doplačil, ... ampak se je vleklo in vleklo ... krepko čez siceršnji ...prikaži več maksimalni 45 dnevni rok. Kot rečeno, je pa finančno se le izplačalo. Z drugimi sam nimam izkušenj iz prve roke.

  • kapibara 19:54 08.november 2015.

    Okvara za 600 evrov.. kaj , je bila to medcelinska raketa.... v osnovi je zelo malo osebnih gospdinjskih strojev, z tako ceno poravila..

  • JONIJONI 17:27 05.november 2015.

    Leta 2007 sem kupil prenosnik za okrog 950€ v Big bangu. Skupaj s podaljšano garancijo je zneslo par € čez tisoč. Vse garancije skupaj pa je zneslo 5 let.2 ali 3 mesece pred iztekom 5 let mi je crknil. ...prikaži več Odnesel sem ga nazaj v trgovino. Po približno 30-tih dneh so mi javili, da je prenosnik popravljen, zamenjali so matično ploščo, brez nobenega doplačila.Zdaj pa nikakor noče več crknit, da si umislim novega. :-)

  • etiosa 19:21 06.november 2015.

    Podaljšana garancija je lahko zelo dobra reč ampak seveda ne vsaka. To kar s podaljšano garancijo ali zavarovanjem nudita npr. dva večja trgovca pri nas pa še kdo, ni slabo, ni pa ravno za prehvaliti. Saj se zadeva popravi ampak ...prikaži več mine preveč časa od prijave napake do odprave, saj je vmes preveč faktorjev, da prijava pride do serviserja. Pa to pišem kot serviser. Stranka je napako prijavila npr. danes, jaz obvestilo o napaki prejmem šele v sredo ali četrtek naslednji teden. Povsem drugo so pa podaljšane tovarniške garancije kot jo nudi recimo Bosch. Resda ne priznajo napak, ki lahko nastanejo zaradi nepravilne skrbi za aparat s strani uporabnika. Ampak tisto kar krijejo, pa so odzivni časi maksimalno dva dni in rok odprave napake, če le ne pride nič vmes (nedobavljivost rez. dela), 2-3 delovna dneva. Poleg tega pa se popravlja ne glede na strošek in vrednost napake. Meni se zdi podaljšana garancija odlična zadeva in, če ne bi bila, kot serviser ne bi potem imel dnevno 4-5 delovnih nalogo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.