Ja, mi je pes zalajal kot da bi se kdo na dovoz zapeljal, vendar le za par sekund, tako, da sem sklepal, da "se je zmotil"...Takšni potresi so večinoma dober znak, saj povedo, da so se sile na prelomnicah sprostile… ...prikaži več in je tako za nekaj časa mir...Vsaj za večino Slovenije to velja...
Ob večjih oziroma bolj pravilno - pogostejših dejavnostih te vrste pa se lahko z več manjšimi sunki napoveduje tudi večji potres..Pri nas pa vsekakor velja da okrog velike noči rado trese, naključje ali ne...
Ja, mi je pes zalajal kot da bi se kdo na dovoz zapeljal, vendar le za par sekund, tako, da sem sklepal, da "se je zmotil"...Takšni potresi so večinoma dober znak, saj povedo, da so se sile na prelomnicah sprostile… ...prikaži več in je tako za nekaj časa mir...Vsaj za večino Slovenije to velja... Ob večjih oziroma bolj pravilno - pogostejših dejavnostih te vrste pa se lahko z več manjšimi sunki napoveduje tudi večji potres..Pri nas pa vsekakor velja da okrog velike noči rado trese, naključje ali ne...
To, da si lajal ni nič novega!
Ko bom jaz "zalajal", se boš ti trikrat v minuti vsral preden se boš zavedel kaj te je doletelo...
A zato mi je glaž iz rok padu.
se premaknem se ne da teh par tresljajev banda
Pri 3,4 stopnje še vstanem ne iz postelje,vi pa kot da je bil najmanj rušilni potres!!!
Eh, ti ki si navajen na tresljaje pod mostom…