bil v KC danes, v hodniku ki je dejansko čakalnica ne pretirana gneča, en se malo odkašlja vsi gledajo vanj :) Srečal zdravnika ki ga osebno poznam in je prišel kot pacient, reževa par besed IZVEN tega prostora, nakar jo… ...prikaži večo dr. pobriše k kafra.
Jutri jih bo 36.
Po moje jih je ene 100 al pa 200 že okuženih, samo še niso bili testirani, zato to ni potrjeno...
Ma,ja prav imaš.Jaz sem šel na sigurno, koliko bo potrjenih uradno.Drugače jih je pa tudi 666 lahko(zdravstvenih delavcev z pacienti).
Bedakov ne bo nikoli zmanjkalo. Eno vzgojno kazen, pa bo še primer za druge.
Če se bodo zapirali vrtci in šole, kako bo poskrbljeno za otroke, ker nekateri starši nimajo nikogar, ki bi jih pazil, pa tudi dopusta ne na pretek?
Kje se je pa ta okužila, doma?
bil v KC danes, v hodniku ki je dejansko čakalnica ne pretirana gneča, en se malo odkašlja vsi gledajo vanj :) Srečal zdravnika ki ga osebno poznam in je prišel kot pacient, reževa par besed IZVEN tega prostora, nakar jo… ...prikaži večo dr. pobriše k kafra.
Sam se ne bojim korone pač pa zdravnikov.............
IN KJE JE ZBOLELA TA ZAPOSLENA V UKC-LJ preko vikenda,kje je bila...čeprav ve ,da je zaposlena v zdravstvu????? šus u glavo