Bolano da to sploh objavljate.
kaj boste pokazali tudi zadnjico te blesave ovce
Zelo nizek standard ! Ali ni nič zaslužil s svojo govejo muziko ? Verjetno je najlepša stvar , ki jo trenutno poseduje, njegov avo ?!
Kaj je to edini Slovenec o katerem dnevno poročate vse od frizure do spodnjic ? Kaj drugih pa ne vidite, no potem pa stopite do kakšne uspešne firme, do svetovno nagrajenih strokovnjakov Slovencev, ki jih pozna tujina, vi pa ne !
HERCEGOVEC BO PREJ KAK BOSANEC, KOT PA SLOVENEC, !!! ! !!!
Ma koga briga ta rogonosec..?
Kvečjemu kakega bosanca ta neslovenec briga ... !!! ! !!!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Jaz sem pa mislil, da se je Hercegovec preselil Nazaj v Hercegovino !!! ! !!! Kmalu se pa bo .
JBG in sedaj se bosta kruh in mleko pocenila
Madona nisem vedel da se je ločil od Saške....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Bolano da to sploh objavljate.
kaj boste pokazali tudi zadnjico te blesave ovce
Zelo nizek standard ! Ali ni nič zaslužil s svojo govejo muziko ? Verjetno je najlepša stvar , ki jo trenutno poseduje, njegov avo ?!
Kaj je to edini Slovenec o katerem dnevno poročate vse od frizure do spodnjic ? Kaj drugih pa ne vidite, no potem pa stopite do kakšne uspešne firme, do svetovno nagrajenih strokovnjakov Slovencev, ki jih pozna tujina, vi pa ne !
HERCEGOVEC BO PREJ KAK BOSANEC, KOT PA SLOVENEC, !!! ! !!!
Ma koga briga ta rogonosec..?
Kvečjemu kakega bosanca ta neslovenec briga ... !!! ! !!!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Jaz sem pa mislil, da se je Hercegovec preselil Nazaj v Hercegovino !!! ! !!! Kmalu se pa bo .
JBG in sedaj se bosta kruh in mleko pocenila
Madona nisem vedel da se je ločil od Saške....