Slovenija je v teh pogledih še svetlobna leta za naprednim svetom. Da NAPREDNIM, ker mi smo obtičali nekje bogu za hrbtom. V vseh pogledih! Pri nas je že črna ali rumena koža "bau&bau"
Ne, to ste poskusili med vašim tretjim rajhom, pa vas je normalen svet na srečo porazil. Naciste in fašiste pa bi bilo trajno za odstranit, ker zdravila kot kaže ni.
Ma boli mene za minuse... zame je človek človek! In hvala bogu nisem zaplankan...
Mladi duševni bolniki. Take Bomo v Novi Dobi Človeštva pošiljali na Zdravljenje.
Slovenija je v teh pogledih še svetlobna leta za naprednim svetom. Da NAPREDNIM, ker mi smo obtičali nekje bogu za hrbtom. V vseh pogledih! Pri nas je že črna ali rumena koža "bau&bau"
Zdej ti bojo pa začeli minusi letet ker si ljudje zatiskajo oči. Se čist strinjam s tabo. Da o kakih gayih sploh nebi začeli govorit.
Ne, to ste poskusili med vašim tretjim rajhom, pa vas je normalen svet na srečo porazil. Naciste in fašiste pa bi bilo trajno za odstranit, ker zdravila kot kaže ni.
Drugače pa ubogi otrok, kaj ga čaka v življenju zaradi raznih Boschtjanov in podobnih.